fredag 21. august 2009

G14 1 kamp, borte mot Trosvik

Veldig flott innsats av G14-1 mot et sterkt Trosvik lag.

Ved pause sto det fortsatt 0-0 og det skyldtes veldig god innsats i alle ledd, og noen forspilte sjanser for motstanderen. Vi møtte et sterkt 1.lag fra Trosvik med fart, spillforståelse og utholdenhet i kombinasjon og det ble derfor en vanskelig oppgave å komme på høyden i alle situasjoner. Sluttresultatet ble 0-6 og i denne kampen var det respektabelt.
Våre spillende 15 har grunn til å være veldig godt fornøyd med egen innsats. Noen småskader og ”vondter” gjorde også 2. omgang til en vanskeligere oppgave, men humøret var godt og innstillingen riktig. Herman og Andreas som var dagens innleide fra 97 og 96 gjør en kjempeinnsats og Ulrik viste ballferdigheter og tøffhet i mange dueller med noen ”solide” midtstoppere hos Trosvik. Kristoffer redder straffe og mye annet og vi halser etter motstanderne hele tiden og lar dem ikke få fred. Derfor holdt vi 0-en lenge, vi holdt bare ikke helt inn. Ingen skam å tape for en så solid motstander. Takk for innsatsen til alle som var med.