søndag 23. august 2009

au, så inn i granskauen....morsomt!

Høstens andre G15 kamp, mot serieleder Moss... som nevnt i referatet fra Spartakampen, så hadde vi litt å revensjere.. men hadde vi helt trua?... Helt ærlig? De største optimistene hadde vel et håp om en hederlig kamp....
Litt klabb og babb, med dommer som ikke kom, så fikk vi til slutt igang kampen, og vi kommer greit i gang. Drøbaksgutta står ganske greit i mot, og Moss får ikke sitt første mål, før det har gått nesten 20 minutter, 0-1 til Moss, men vi på sidelinjen aner at vi faktisk kan få et hederlig resultat :-)
Når Vegard noen minutter etterpå får en passning fra Christian på egen 16 meter..og starter å løpe, går det fort...veldig fort, og Vegard løper opp hele veien, ned til dødlinja før han skjærer inn foran Moss sitt mål, tråkler seg gjennom til midten og setter den kontant i mål, tror vi ikke helt det vi ser....80-90 meters løp,og i mål... den er det ikke mange som gjør etter han! Kanonmål Vegard!
1-1 til pause, er vel absolutt det vi kan kalle hederlig!
I andre omgang får vi en bra start, og etter noen få minutter så stikker Ulrik en lekker ball igjennom til Shami som lurer den mellom mossekeeper og stanga... 2-1 til Drøbak, dette er bare morsomt :-). Drøbak sin ledelse står seg lenge, og selv om Moss også har sjanser, er vel Drøbak faktisk nærmere en utøkelse av ledelsen enn Moss er utligning. Mot slutten overtar allikevel Moss mer og mer av kampen, og får sin utligning. 2-2 og alt i alt er vel det greit. Etter utligningsmålet har Moss flere store sjanser hvor de kan ta hjem seieren, men et HARDT arbeidene og veldig motvert Drøbaksmannskap holder helt inn.
Sluttresultat 2-2 mot Moss er mer enn hederlig, det er et KANONRESULTAT!!! Veldig bra jobbet, veldig bra stått på. Dette var en kamp og være stolt av gutter!!
De som ikke var på Seiersten å så fotball idag, kan angre :-) Dette var gøy!!
Skal ikke ta frem noen spesielle, denne kampen var rett å slett en skikkelig dugnad, hvor alle stod på i 80 minutter og gjorde den jobben de fikk!
Spiller dere sånn neste søndag gutter, så skal dere til Gjøvik!!! Helt sikkert, men som sagt, det kreves jobbing!