onsdag 26. august 2009

En skikkelig seier mot en god motstander!

G14-1 vant 3-1 mot Sparta Sarpsborg på Seiersten i kveld, og det var etter en meget god kamp av våre 16 fremmøtte.
Sparta hadde kun tapt en kamp før i år og det var i vårsesongen. For oss startet det heller ikke så bra og vi hang ikke helt med Sparta spillerne de første 20 minuttene av kampen. Sparta ledet derfor fortjent 1-0 ved pause.
Så åpnet vi med en klassisk Martin scoring helt i starten av 2.omgang. Første spark på ballen suste inn bak keeperen til Sparta etter et flott fremspill. Veldig morsomt. Så spiller vi stadig bedre og får flere målsjanser før Joachim E setter den andre sikkert igjennom alene fra kant. 2-1 og vi på sidelinjen gleder oss over det vi ser.
Så får Sparta straffe, men som i forrige kamp redder Kristoffer mesterlig. Vi gleder oss enda mer, og når Magnus setter inn en flott corner fra Andrine via keeperens hender mot slutten, ser vi kun det positive i alt. Vi kjemper i alle dueller og vinner mange 2.baller. Det betaler seg normalt, så også i dag. Jørgen spiller sin beste kamp for i år og Magnus rydder effektivt opp etter egne og andres småfeil. Flott gutter og Andrine, dette var gøy for oss alle.
Gratulerer til alle som var med. En lagseier med mange gode individuelle prestasjoner.