tirsdag 11. august 2009

Sandar Cup

Sommerferien synger på siste verset, og som i fjor så reiste vi ned til Sandefjord for å delta i Sandar-cup. I år hadde vi 30 gutter påmeldt, men litt frafall på slutten gjorde at vi igjen spurte Andrine om hun kunne stille, og det ville hun!
Gruppen ble delt i to jevne lag, rødt og blått, og vi fikk mange morsomme fotballkamper.
Kort kan det nevnes at lørdagen med gruppespill ble avviklet med fantastisk vær, og tre kamper på begge lag.
Rødt lag vant alle sine kamper, og gikk til A-sluttspill som puljevinnere.
Blått lag fikk en litt tøffere gruppe, og gikk igjennom gruppespillet med en seier, en uavgjort og et tap, 3 plass og B-sluttspill.

Søndag.... og som i fjor...regn
I A-sluttspillet møter rødt lag Ulefoss, i 1/8-finalen, og i et skikkelig monsunregn som forvandlet banen til en stor vanndam, ble det en merkelig fotballkamp. DFI har alt "spillet", men ballen vil ikke i mål. Ulefoss er knapt nok over midtbanen. Kampen går til ekstraomganger, og i siste minutt blir Mikkel felt innenfor 16.... Straffe! Den ekspederer Christian iskaldt i mål, og laget skal til ¼ finale.
I ¼ finalen møter rødt lag GØIF (laget som slo Blått i gruppespillet), og etter en laaaaaaang knokkelkamp, hvor ingen av lagene makter å score (det står etter hvert også 4-4 i cornere)så får GØIF kriget inn en corner, rødt taper 0-1 og er dermed ute av turneringen.

I B-sluttspillet møter blått lag Flint2, i ¼ finale, og vinner denne kampen 2-1, og er dermed klare for semifinale.
Semifinalen spilles mot Borre, og her er det spennende... denne kampen blir ikke avgjort ved full tid, det står 0-0. Borre har riktig nok et overtak, de har fått 3-4 cornere, og disse blir tellende dersom ingen scorer i ekstraomgangen....
Begge lag har store sjanser, men det er tilslutt Borre som vinner.... på de nevnte cornere, og dermed er blått også ute av turneringen.

Målscorere på Sandar-cup i år, var;
Joakim E x 3, Jørgen, Henrik A, Mikkel, Henrik N, Andrine (direkte på corner), Magnus R, Christian (straffe), Fredrik W og Espen SH

Som vanlig hadde vi en eksemplarisk gjeng med oss på tur, dette fungerte fint for alle og jeg tror jeg snakker for alle voksne, når jeg sier dette.
Vi hadde også en stor gruppe med foreldre med på sidelinjen og dette er alltid veldig hyggelig. De oppførte seg for øvrig også bra....

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar