søndag 30. august 2009

blir det morsommere nå .....:-)


vi skal til gjøvik, vi skal til gjøvik...

Det var nok mange spente fotball-sjeler som kjørte til Askim søndag e.m... sist gang vi var der i en viktig kamp (seriefinalen i fjor) tapte vi stygt....6-1, det var ikke morsomt.
Nå var vi på vei igjen, for å spille den UTROLIG viktige 1/4 finalen i Adidas-cup 2009! Askim som motstander, hvordan...skulle det gå!
DFI stilte mannsterke, en 18 mann stor tropp, for å være sikre på at vi ikke skulle gå tom for krefter, og tåle en stempling eller to:-)
Vi får greie på at 14-2 har slått 7'er laget til Askim et par timer før (ivar kommer med den storyen), så vi håper at det er et godt tegn for denne kampen.
Kampen går på stadion, skikkelig gress, og viser at dette ikke bare er en vanlig fotball-kamp, men mye mye viktigere!
Kampen drar igang, og vi ser ganske tidlig at dette er DFIs kamp, Askim er ikke veldig farlige fremover, og får ikke låne ballen mye. Og det viser seg snart i mål-protokollen, hvem som vil mest....
I rask rekkefølge så åpner vi etter ca 10 minutter,0-1 av Vegard, på et lekkert innlegg fra Shami!
så ikke lenge etter 0-2, Vegard igjen! 0-3 kommer på frispark fra ca 22-25 meter, Fredrik legger den ballen, og pang! Så er det Tor Magnus 0-4 og så avslutter vi omgangen med 0-5 fra Shami!
Etter pause får vi en redusering av Askim, til 1-5 før vi får 1-6 på et "innlegg" fra shami, som Askim selv ekspederer i mål (vi lar Shami få den!), 1-7 like etter, Vegard skyter i "tverra" og Espen SH følger opp og stanger inn!
Gøy... ja dette var gøy og stort!
Dette laget har hatt en kanonstart på høsten, 2 uavgjorte (mot Sparta og Moss) i G15-serien og nå denne knusende seieren mot Askim i Adidas-cup!
Igjen må vi få si at "der skulle du ha vært" dette var en strålende morsom fotballkamp, så nå håper vi på mye publikum fremover!
Hva skjer nå?
Gutta slår nå følge med det gode 96-laget (som også har kvalifisert seg) til Gjøvik, helgen 11-13 september. Der spilles det semifinaler lørdag, og finaler (også bronsefinaler) på søndag. Gutta er da garantert 2 kamper, og vil kapre 1-2-3 eller 4 plass i dette uoffisielle norgesmesterskap for guttelag! Blir det bedre?
Hvilke lag som møtes i semifinale, blir trukket av arrangør i løpet av mandag/tirsdag og vil bli lagt ut på nettet (sjekk http://www.vindil.no/ og adidascup) dersom du er nysgjerrig!
Opplegg for denne turen kommer vi tilbake til, men jeg vil tro at det ligger et passe ferdigsydd opplegg klart fra arrangør, så dette skal jeg legge på nett etterhvert som jeg får oversikt :-)!

Hvem drar til Gjøvik? Jo, alle spillere som var med idag, er det laget vi tar med til Gjøvik, så sant det ikke kommer sykdom/skader som krever erstatning!

Tror.... det kommer en story på østlandets blad (sjekk http://www.oblad.no/ ) dit har jeg sendt noen ord og bilde, og regner med at Per sørger for at amta dekker dette gruuuuundig :-)

Morsom søndagskveld.... eneste skår for meg... er at jeg ikke får vært med til Gjøvik....snufs, jeg er på reise, så jeg forventer oppdatering fra dere som er der :-)

sov godt
og husk trening imorgen mandag!

LAsse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar