tirsdag 11. august 2009

G14 1 kamp. DFI - Sprint/Jeløy

Høstens første seriekamp for g14-1, på Ullerud.
Morsomt å være i gang igjen, og det var mange tente spillere på plass på Ullerud. Sprint er et lag vi normalt har ganske godt tak på, og det så vi idag også. Spesielt 1. omgang er meget solid av DFI, og her vinnes kampen.
1-0 til DFI kommer etter at Ulrik blir spilt vakkert igjennom av Jørgen, Ulrik har full kontroll og lobber vakkert over Sprints keeper.
2-0 til DFI, Vegard på et av sine mange hurtige raid ned på høyresiden, spiller vakkert inn til Ulrik, som trenger et par spark, men ballen ender i mål!
3-0 til DFI, nydelig gjennomspill fra Jørgen, til Vegard som har startet helt perfekt, herlig scoring!
3-0 til pause, er jo relativt konfortabelt, så når 2.omgang blåses igang, mangler litt av den fantastiske "gnisten" fra 1.omgang. DFI har fortsatt bra kontroll, men det blir liksom ikke det samme drivet.
4-0 kommer litt ut av ingenting, og selvsagt... Ulrik er der og trenger igjen 2 spark... men den sitter i mål!
Etter dette, detter tempo i kampen merkbart, og Sprint kommer opp på flere sjanser. De får en straffe, som de brenner. Like etter kommer de gjennom på høyresiden på et vakkert angrep, og setter en redusering..utagbart for Kristoffer i DFI-målet
4-1 var fortjent og gir en god følelse for høsten, skal bli morsomt å følge laget utover. Må nevne banens andre gigant (bokstavelig talt) for i tillegg til Ulrik, gjør Magnus R en meget solid kamp og slår noen fantastiske passninger fremover etter at han sikkert rydder opp i den bakre fireren...