tirsdag 16. mars 2010

DFI 1 vant mot Lyn!

Det var en veldig spent stemning blandt tilreisende trenere, oppmenn og sjåfører på Kringsjå i kveld. Kanskje var det en og annen spent DFI gutt også? Vi har jo hatt det litt tungt (resultatmessig) i vinter. Vi hadde tre veldig klare tap før dagens kamp, og selv om vi selvsagt var optimister, så var vi (i hvertfall jeg) redd for at dette kunne bli litt vel tøft!
Lyn har et veldig bra lag, og de skal spille Nike-cup til helgen, så de hadde absolutt planlagt å få en god oppkjøring inn mot den turneringen.
Allerede i første spilleminutt kunne vi ane at dette skulle bli en litt anderledes kamp en det vi har spilt tidligere i vinter. For det var faktisk vi som tok tak i kampen, og vi kjører den fra start.
Etter ca 15 minutter får vi vår første uttelling, Mats V setter 1-0 etter et strålende forarbeid av Rino. Det er så utrolig deilig å se gleden, og så utrolig fortjent. Når Vegard 5 minutter senere gjør et av sine mange soloraid.... han går tvers igjennom Lyns midtbane og forsvar, og setter 2-0, iskaldt. Dette ser bra ut...., 2-0 MOT LYN!
Etter dette målet detter vi litt sammen, og Lyn overtar spillet siste del av 1.omgang, og 10 minutter før pause får de en litt unødvendig straffe, som de setter hardt og utagbart forbi Joakim Lien i Drøbaks mål! Og like før pause så kommer utligningen, og den kommer etter en av veldig få feil i vårt midtforsvar.
2-2 gir et riktig bilde av kampen frem til pause. Dfi eier første 30...Lyn kjører oss de siste 10....

Begge lag har helt tydelig fått klare instrukser i pausen, for de første 20 minuttene av 2. omgangen er tøft og bra spill fra begge lag, uten at det er de helt store sjansene. Det ryddes opp på begge sider, og begge lag preges av et stort tempo og hard innsats. Så får vi igjen Mats V på et av sine gode raid oppover på høyresiden, han skjærer inn mot midten i stor fart og får dyttet ballen elegant ut til Shami som setter sikkert, 3 - 2 til Drøbak: Nå tror trenere, oppmenn, sjåfører og ALLE spillere på DFI at dette skal holde. Vi har gradvis overtatt spillet og kampen i 2.omgang, og nå er det DFI- gutta som vil mest. Det er veldig tydelig at denne kampen vil gutta vinne.
Og når Joakim S (som litt halvskadet etter å ha kjørt snowboard i Kongsberg på dagen) blir kastet inn for å spille noen minutter for døds-slitne lagkamerater...... slår en av sine "polere" fra 30 meter.... som detter ned i krysset.... står det 4-2 til Drøbak! Da er det ikke noen tvil... fortsatt er det noen minutter igjen av kampen, men dette gir vi ikke bort.

Fantastisk morsom, underholdene kamp, mellom to veldig gode fotball-lag og i dag var det DFI som ville litt mer, og hadde marginene på sin side. Sluttresultat 4-2 til Drøbak!

Vi så absolutt konturene av noe, dette laget kan gjøre det veldig bra. På sitt beste er det et veldig bra fotball-lag, nå må vi få opp disiplin, vilje og evne til å prestere på dette nivået hele tiden.... ikke bare innimellom!
Knallkamp gutter!! Velfortjent og morsomt! Det funker når dere vil! Gleder meg til helgen!

Nå ønsker vi DFI 3 masse lykke til mot Trosvik 2 onsdag!
Lasse

1 kommentar:

  1. Det er jo verdt å nevne at Lyn stilte med de samme 16 som skal spille Nike Cup til helgen. Vi stilte med sju spillere som hadde seks timer med slalåmkjøring i beina. Merkelig at vi ikke er invitert til Nike Cup vi også..

    SvarSlett