søndag 7. mars 2010

G15-1 tapte 4-1 på Berger

Vi fikk en bra start på kampen og fikk ett frispark fra 35-40 meter etter noen få minutter. Skuddet fra Joakim S var så hardt at keeperen fikk problemer og bokset ballen i tverrliggeren. Vegard var raskt på returen og satte den kontant i mål.
Etter dette overtok Nesodden mer og mer av banespillet og ledet 3-1 til pause. I 2 omgang scorte Nesodden en gang til slik at sluttresultatet ble 4-1 til Nesodden. Før kampen snakket vi om våre forbedringsområderat og at vi skulle jobbe med dette i denne kampen;
Defensivt; være agressive i 1 forsvarer jobben, sideforskyve og kompremere. Og offensivt; starte bevegelsene tidlig og gi ballfører tydeligere og flere alternativ til pasning. Kampen viste at vi fortsatt må jobbe med netopp disse tingene. I perider er spillet bra, men vi blir litt ustabile, unøyaktige og svinger litt for mye enda.

Nesodden ville mere enn oss i denne kampen- vant flere dueller enn oss, løp mere og valgte bedre løsninger - og da vinner de fortjent. Flere av våre spillere leverer en bra kamp idag, men for å vinne må alle ha tennpluggen på.
I perioden frem til seriestart skal vi jobbe mye med organisering både offensivt og defensivt. Vi har mye å hente i å få til bedre samhandling i laget. Det er bare å brette opp armene gutter - vi får jobbe enda litt hardere på trening og kamp fremover !