torsdag 25. mars 2010

G15-2 tapte litt unødvendig 2-1 mot Østsiden onsdag kveld i Fredrikstad

Kampen mot Østsiden ble en helt annen enn mot Borgen for to dager siden, og sluttsifrene 2-1 til Østsiden ligner mer på et fotballresultat. Vi hadde bedre kampforberedelse og mer ”skjerping” før dommeren blåste kampen i gang og vi var derfor klart på høyden med Østsiden fra første spark på ballen. En del småfeil, misforståelser og rare pasningsvalg ble det likevel fra vår side, noe som ga Østsiden noen overgangsmuligheter de imidlertid ikke klarte å utnytte.
På grunn av mange forfall var hele 7 av de 14 DFI spillerne som reiste til Fredrikstad nye fra mandagens kamp. Dagens forsterkninger var Christian BS, Peder, Adrian R og Even. I tillegg var Petter, Adrian BN og Martin tilbake i laget. Ny komponering av lag og nye posisjoner skal nok i denne kampen ta noe av skylden for noen av våre interne misforståelser. Vi hadde imidlertid veldig god innsats i denne kampen og lot aldri Østsiden få styre spillet.
Ved pause var det likevel Østsiden som ledet 1-0 etter at en corner snek seg inn ved første stolpe etter ca 25 minutter. Ergerlig og ikke spesielt fortjent.
I annen omgang fikk vi litt skadeproblemer og Christian BS, Ruben og Petter ute av stand til å spille mer for dagen var det ingen flere bytter å gjøre. Østsiden fikk et nytt litt unødvendig mål på en retur etter et skudd som Kristoffer slo i ”tverra” hvor vi ble stående å se på.
DFI guttene ga aldri opp og innsatsen ble belønnet med scoring da Martin i en litt presset situasjon sendte av gårde et litt overraskende skudd. Reduseringen til 2-1 var et faktum. Det ble dessverre ikke flere DFI scoringer og vi måtte reise hjem med tap også fra Østsiden, men her var vi helt på høyden med motstanderen.
Alt i alt var dette en kamp vi kunne vunnet med litt mer flaks og litt mer konsentrasjon og presisjon. Vi får trene litt mer sammen og lade batteriene til neste kamp.