lørdag 20. mars 2010

Rema 1000 cup, lørdag

Tidlig morgen? 10.00 har vi første kamp, og vi starter med turneringens favoritter, Sprint Jeløy.
Tøff kamp mot et lag vi møtte flere ganger i fjorårets serie, og Sprint gutta er fortsatt store, sterke og tøffe. Vårt våpen er kjapp fotball langs bakken og vi holder faktisk godt følge ganske lenge, men etterhvert er det Sprint som overtar initiativet i kampen, og de tar også ledelsen 1-0 i slutten av 1.omgang. I andre omgang er det igjen DFI som tar initiativet og har de aller fleste mulighetene. Mulighetene resulterer i at vi får en straffe midtveis i omgangen, som Tora dessverre brenner... hadde vi satt den hadde muligens kampen fått et litt annet utfall. Nå ble det istedet slik at Sprint får et mål til på slutten av 2.omgang, og vinner kampen 2-0.
Alt i alt et greit resultat.... men litt surt...

Kamp 2, var mot Korsgård (så vidt jeg vet en sammenslutning av flere klubber i indre Østfold, Rakkestad m.fl)
Igjen går gutta ut høyt, og her er ikke motstanden fullt så tøff, her får vi lov til å trille ball og det viser seg snart i målprotokollen,
1-0 til Dfi etter et strålende innlegg fra Mikkel til Shami, som putter sikkert. Deretter får Korsgård en nettkjenning og det står 1-1, før Vegard løper inn 2-1 til DFI helt på egen hånd.
Så kommer 3-1 til DFI etter et glimrende forarbeid av Shami, som Henrik A setter i mål, og deretter 4-1 når Shami igjen gir assist til Peder. Knallspill i denne perioden.
Her ser det ut som DFI er fornøyde, og detter litt nedpå og da står det plutselig 4-2. Korsgård er litt på vei inn i kampen igjen, men så får vi straffe. Peder setter sikkert, 5-2 til Slutt! Bra kamp!!!

Kamp 3, er mot DFI 16 FUN, og dette blir en litt merkelig kamp. Lite stemmer, og det blir trangt småspill med mye feil gjennomgående i kampen. FUN tar ledelsen 0-1 etter et flott gjennomspill som GK setter.
Henrik A skaper balanse 1-1 like etterpå etter mye styr inne i funs 16 meter.
Når Mats V løper igjennom hele FUN-laget fra midtbanen og setter 2-1 til G15, så tror vi at vi skal ro dette i land, men FUN gutta kommer tilbake og Thomas setterinn 2-2 som blir sluttresultatet.

Kamp 4, er mot DFI G16-1....
G16 er nok ganske sikre på seier, for de hviler 3-4 av sine sentrale spillere (de spiller NM-kval i morgen). Og G16 tar oppskriftsmessig ledelsen ganske tidlig i 1.periode, det er Jonas som setter den bak Espen 0-1. Etter denne kalddusjen blir dette en "krigerkamp" resten av spilletiden. Uten at noen maktet å score flere mål. G-15 var kasnkje nærmest etter et kjapt frispark, men den ville ikke i mål.
G16 vinner 1-0.

Totalt sett en bra dag. 4 godt gjennomførte kamper, slitne gutter som fikk kjørt seg godt. 2 tap, en uavgjort og en seier. Vi sees i morgen til semifinale og......