tirsdag 23. mars 2010

G15-2 kan hvis de vil nok og kjemper hardt i 2x40 minutter.

Det ble tilslutt en OK fotballopplevelse for G15-2 mot Borgen på Sandbakken kunstgress mandag kveld, selv om sluttresultatet viste 8-4. Det var mange forfall til kampen, men laget hadde Mathias Keiserås og Magnus Hart med fra 96 og Mikkel og Joakim E som gjestedeltakere. Da talte vi 12 spillere i troppen ved avgang fra Baron.
Kampen startet ikke godt for Drøbaksguttene. Vi var forsiktige i tacklingene og snille i duellene. Noen litt ukjente roller og posisjoner og litt svak kommunikasjon preget oss nok litt fra start. Borgenspillerne brukte kroppen aktivt i tacklingene og var kommet til kampen for å vinne alle dueller. De løp fort og brukte muskler og da fikk laget også sine sjanser. Ikke mange store sjanser, men noen skuddmuligheter hvor vi gjør noen litt uheldige feil som vi ble straffet hardt for. Tre lange litt overraskende skudd som gikk inn uten at Kristoffer kunne klandres for det. Disse målene var ødeleggende, og da Borgen satte inn det fjerde målet før pause så det ikke veldig lyst ut.
Men en liten pause med noen kloke ord om noen enkle oppgaver hjalp på vår prestasjon. Vi skulle vinne annen omgang og spille som om det var 0-0 ved pause. Det betød tøffere tacklinger, duellspill og hjelp og støtte for lagkamerater. 2.omgang ble da også en helt annen forestilling med langt bedre DFI spill og etter hvert 4 fine scoringer. Joakim E tegnet seg to ganger på listen, Mathias Keiserås og Mikkel laget hver sin scoring. Takk til gjestedeltakerne. 4-4 i annen omgang var godkjent og langt lystigere å se på enn første omgang.
Takk for innsatsen gutter. I annen omgang var det veldig godt jobbet i alle ledd. Vi hadde lyst til å vinne duellene og vi hadde lyst til å komme i rom og gjøre oss spillbare for lagkamerater. Da blir det muligheter og med en ”goalgetter” som Joakim E på topp ble det fine DFI scoringer også.
Neste gang starter vi kampen med samme innsats som vi avsluttet i dag, da vil kampresultatene bli mye penere enn dagens.
Vi kan hvis vi vil. Neste gang vil vi fra før kampen starter til etter at den er slutt.