søndag 21. mars 2010

Seier i Rema 1000 cup!

Søndag morgen på vei til semifinale i Rema 1000 cup... det SNØR!
Vi møter DFI G16-FUN i semin, og det er skikkelig surt, kaldt, glatt og VÅTT.... det sludder og hele banen er dekt av et 2cm tykt kaldt og vått belegg.....en kald og våt fornøyelse (også for oss på sidelinjen)
Bra innsats totalt sett i kampen, selv om de tre på topp fikk gjennomgå for slurvete spill i første omgang (Mats, Shami og Mikkel). Miste ballen på førsteberøring etter at midtbanen har JOBBET den opp, er ikke populært hos trener´n! Ta vare på ballen og skap en avslutning!
Men alikevel vi vinner med solide 4-0, etter mål av Mats, Mikkel (str), selvmål presset frem av Peder og Tora. Solid kamp, selv om vi til tider lot oss lokke med på litt "fun-spill".

Klare for finale mot Sprint Jeløy.

Sprint bruker turneringen som oppkjøring for årets sesong, hvor de skal spille interkrets G16. De stiller til turneringen med 2 stk 93-spillere.
Og under oppvarmingen så er det lett å reflektere over hvordan gutter vokser i 15-16-17 års alderen.. Sprintgutta er STORE...

Men, det er ikke nok å være stor!! Og DFI G15 går ut på banen med den samme intense viljen vi hadde mot LYN. De ville vinne kampen. 2 x 25 minutter med beinhard jobbing. God disiplin og vilje til stå på. Det var nesten utrolig mange røde spillere rundt de hvitkledde sprint-spillerene hele tiden. Når det er så stor fysisk forskjell er det nesten ikke til å unngå at vi får litt juling, og den som fikk det værst i denne kampen, var Rino. Etter en av hans mange tøffe dueller med gutter som var 20-30 cm høyere...og sikkert 20-30 kg tyngre måtte han ta telling og gikk av for resten av finalen, men uten tvil var han absolutt medvirkende til at Sprint aldri fikk mål. Ingen av lagene maktet nemlig å score, og dermed ender det 0-0 og det klart for straffespark...

26 straffespark må til...... og det er Sprint som brenner på sin 13.... Espen redder og DFI G15 vinner Rema 1000 cup!
Fantastisk morsomt! (13 straffer betryr at alle DFI gutta skjøt en hver inkl. Espen i mål !! , Shami og Mats skjøt 2)
og det var fantastisk fine straffer (fra begge lag)