lørdag 6. mars 2010

G15-2 ble sendt hjem med 7-2 fra Sarpsborg i dag.

Det ble til slutt et dårlig resultat å reise hjem med fra kunstgresset på Kurland, etter en svak kamp fra vår side. Allerede etter få minutter fikk Sarpsborg et billig mål og 2-0 og 3-0 var også enkle scoringer.
Vi spilte i flott vær med tørr fin kunstgressbane og også Sverre Vågan hadde lyst til å spille kamp, men det smittet ikke over på spillerne eller spillet vårt.
Sarpsborg var ikke et spesielt godt lag, og vi ble aldri rundspilt, men billige mål fikk de nok av. Siste del av annen omgang var vår beste og vi reduserte to ganger ved Benjamin og Jørgen, og hadde 3-2 litt før pause.
Vi på sidelinjen mente klart det var en mulighet for å hente mer inn i annen omgang og at Sarpsborg kunne slås. Det ble ikke i denne kampen. Vi får trene mer på hurtighet med og uten ball og bruke hele kroppen når vi ”tackler”. I dag var vi snille, sene og unøyaktige i veldig mange ledd og det straffet seg mot Sarpsborg. Vi får komme sterkere tilbake når serien starter.