fredag 1. oktober 2010

Det ble ett knepent tap i en jevnspilt kamp mot Tistedalen for 2 laget

Vi reiste nedover til Tistedalen med 13 spillere. Vi startet kampen bra og den bølget frem og tilbake. Tistedalen prøvde å kjøre kontringer hele veien, og dermed også mye løping for midtbanespillerne våre. Vi hang godt sammen defensivt, og forsvarsspillerne var nøyaktige og flinke med oppspillene; Fredric, Adrian N, Aftah og Magnus M. Spissene Martin, Benjamin og etterhvert Jørgen var flinke til å presse Tisdedalen forsvaret, og fikk flere sjanser på god defensiv jobbing. Og i angrepsspillet var de veldig bevegelige og spillbare. Tistedalen var som sagt svært ivrige på kontringer, og det ble derfor mye løping på midtbane spillerne våre; Alex, Espen H, Ole A, Andreas S, Jørgen og Even. Etter ca 25 minutter og store sjanser til begge lag, fikk Jørgen æren av å sette 1-0 etter god pasning fra Magnus M. Ca 10 min før pause utligner Tisdedalen. Midtveis i andre omgang tar Tistedalen ledelsen etter ett veldig hardt frispark, som blir stusset i mål. Etter spill og sjanser kunne denne kampen gjerne blitt uavgjordt. Martin var frempå flere ganger og fikk en veldig stor mulighet etter veldig god tilrettelegging av Jørgen. Andreas S hadde også flere avslutninger, og Alex kunne utlignet like før slutt hvis skostørrelsen hadde vært ett par nr til ... Espen H lyktes med det aller meste i denne kampen og kriget voldsomt på midten sammen med Alex.

På tross av at dette var siste dag i september og i utgangspunktet relativt kaldt var alle supportere fra Drøbak gode og varme innvendig. For gutter - dette var en veldig god kamp fra alle !!!! Til slutt - Joakim U og Magnus M tok en omgang hver i mål, og en skulle tro de har vært keeper i alle år - imponerende feber redninger av begge.