lørdag 23. oktober 2010

G15-3 avsluttet med seier i Fredrikstad !

Vi tok turen til en utsatt kamp mot Trosvik 2 på onsdag.
Hadde vi hatt sitteplasser hadde vi nok ikke klart å sette oss ned før Kristoffer scoret. så bølget det litt fram og tilbake før Trosvik-forsvarerne så til de grader ble avslørt på fart av Benjamin. Nå er ikke Benjamin den du først velger å løpe om kapp mot, men her ble det veldig tydelig og da var det 2-0.
Resten av omgangen hadde vi mye spill på feil banehalvdel, altså vår egen. Rett før pause fikk Trosvik til slutt uttelling på en av sine mange sjanser og kunne hvile litt med 2-1.
I annen omgang tok vi over mye av spillet, men Trosvik hadde noen farlige kontringer. De kom også alene med keeper flere ganger, men da var Lloyd i det helt umulige hjørnet. Lloyd leverte et par reaksjonsredninger som fikk oss som så på til å lure på om han gikk på et eller annet.
Godt og vel halveis i omgangen scoret Kristoffer nok en gang, denne gang etter et langt innkast av Espen med litt påfølgende klabb og babb. På 3-1 kunne vi egentlig bare cruise inn til en komfortabel seier.
Dette var siste seriekamp for sesongen.   --- Og, ja jeg synes vi må si oss fornøyd. Mange morsomme kamper, noen seire, noen tap og en hærlig gjeng å jobbe med !
Nå ser vi fram mot Ungdomstreffen i Østfold 30 og evt. 31 Oktober. Si fra til Ivar om du kan være med hvis du ikke allerede har tegnet deg for spill her. Vi skulle helst hatt med et par spillere til.