søndag 31. oktober 2010

"surt tap" mot Sarpsborg 08

Kamp 2 i "lyn-cup" ble en skikkelig knokkelkamp...
To lag som går ut i 4-5-1 formasjon, og det er blandt de 10 spillerne på midten "alt" skjer.. her blir det mange dueller, og etterhvert ganske tøffe tak, uten at noen er bedre enn andre...
0-0 til pause er et godt bilde på matchen, og igjen så er det litt tilfeldigheter som avgjør kampen. Sarpsborg 08 får et tidlig frispark på 18-19 meter tidlig i 2.omgang, og Sarpsborgspillerene slår et nydelig frispark i lengste kryss. Veldig bra skudd! 0-1!

Krigen fortsetter og ikke lenger får Sarpsborg nok et frispark, på 30 meter, og det er sånn som skjer av og til... ingen angripere eller forsvarere makter å treffe ballen og den glir hele veien inn i mål... 0-2

Som sagt, knokkelkamp som kunne gått begge veier, Sarpsborg avgjør til sin fordel på to dødballer....

Nå fortsetter cupen med kamper mot Stabæk og Oppsal (begge lag er nok neste års interkretsmotstand, Spennende!