søndag 17. oktober 2010

Kretsmestere 2010 heter Drøbak-Frogn G15

Nok en gang var vi best når det gjaldt som mest. Det var en av de målsetningene vi satte oss etter fjorårets sesong. Gutta var keene på å vinne noe, og med en fantastisk kamp i høstsola på Seiersten så tok vi hjem vårt tredje trofê for sesongen. For vi var bedre enn Moss i det aller meste. Vi går ut i 4-4-2. Litt rufsete i kantene tidlig i kampen, og gjestene hadde noen halvsjanser som Joakim i buret effektivt satte en stopper for. Men midtveis i omgangen er Mats på vei gjennom Mosse-forsvaret. Gultrøyene må ty til ulovlige midler og det blir frispark fra 16-meter. Og hvem andre enn "matsegutten" banker ballen i mål via en god mossekeeper. Vi leder 1-0 og er på vei mot KM-tittelen. Men ikke uten motstand. Kims gutter har tatt store steg denne sesongen, og det var jevnt på Seiersten før pause. Men vi ledet, og visste at Moss måtte gamble for å skåre to mål etter pause. Det utnyttet vi! I andre omgang går vi ut i 4-5-1, og slipper egentlig aldri kråkene inn i kampen. Vi vinner kanskje ikke alle duellene, men vi vinner garantert alle andreballene. Da vinner man også fotballkamper. Så da Shami stanget inn 2-0 med tolv minutter igjen, var det i realiteten avgjort. Mats ordnet 3-0 fem minutter før slutt, og da kunne vi for alvor slippe jubelen løs. Jobben var gjort, og det var på tide med champis, mestertrøyer,sjokomedaljer, kaker og pølser.

Vi som holder på rundt denne gjengen er fantastisk stolte over det dere har prestert. Og vi veit vi har flere andre spillere som kunne vært med, noe som betyr at vi har en utrolig bredde i spillerstallen for G15. Vi gleder oss voldsomt til neste sesong, med interkretsspill. Da trenger vi en stor og god stall. Nå er det på tide at vi får matchet oss mot de antatt beste. Vi er jo blant de beste, og fortjener så absolutt en plass der. Dager og kamper som dette gir en voldsom giv og inspirasjon til å fortsette. For finnes det mer moro enn å vinne noe sammen som lag. Det tror vi ikke.. TAKK for en flott sesong, gutta, Vi er stolte av dere. Jada. Vi skal spille noen turneringer til, og kanskje skal vi rette opp finaletapet fra Skien i fjor. Men først skal vi suge litt på denne karamellen. Vi takker Moss for kampen, og gratulerer dem med sølvmedaljene, De har så avgjort fortjent de. Tusen takk til flotte foreldre som støtter opp rundt laget og skapte kjempestemning på Seiersten i dag.

DFI G15 er kretsmestere. For en fantastisk dag for fotball.......