tirsdag 5. oktober 2010

Seier for DFI 1

Hjemmekampen mot Sprint/Jeløy på kunstgresset fredag 1.oktober, ble vunnet 5-2.
DFI laget hadde ikke en av sine gode dager og spillet var til tider litt rufsete. Om det var Sprintgutta som fikk oss ut av rytmen, eller om vi var litt lite på, skal være usagt, men det var ikke helt dagen.
Uansett, kampen var knapt 10 minutter gammel når vi fikk dagens første DFI-mål! Et frispark fra nesten 30 meter, som Henrik slår nydelig inn foran mål. Ingen er på ballen, og dermed går den rett inn på bakerste! Dette skjer faktisk ganske ofte, så frisparket var som tatt ut av læreboka! Sikt på mål gutter! 1-0 til DFI, ved Henrik (som dermefd fikk æren av å sette inn årets seriemål nr 100!!)
Spillet bølger frem og tilbake de neste 20 minuttene, før det er klart for litt Shami/Mats show...
2 ganger på 2 minutter... får vi 2 nesten identiske scoringer. Kriging av Shami ute på høyresiden, før han slipper ballen til Mats, som banker den inn fra høyre...
2-0 og 3-0...
Pause, Sverre er ikke fornøyd med spillet, og vil gjerne ha gutta til å løfte seg litt i 2.omg. Alle er enige om det...
Og det ser ut som om gutta tar dette på alvor... 1 minutt inn i 2.omgang gjør Mats noen lekre dragninger på 16, før han slipper til Benjamin som legger ballen litt til siden, kommer rundt sprintforsvaret og setter ned sikkert i mål fra 13-14 meter... 4-0, Lekkert Benjamin!
Da er det ikke så mye mer fokus.... Sprint reduserer til 4-1 etter et kvarter, før vi får nok et frispark ved Henrik, igjen er det lekkert slått og Shami kommer på et kjempeløp og setter inn 5-1. Vi kan kanskje ikke forlange fullt fokus når seieren er i boks og Sprint får nok en redusering til 5-2. De har flere sjanser på slutten av kampen, men det var vel egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende.
5-2 blir sluttresultatet, og nå er det 2 kamper igjen!
Borgen borte og Moss hjemme. Full kons gutta!! Her skal serien spilles ferdig!!!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar