tirsdag 12. oktober 2010

et lite feilskjær?

Vi var mange som håpet at DFI1 skulle reise hjem fra Sarpsborg som seriemestere og kretsmestere idag, men det ville seg ikke.
Vi møtte et utrolig tent Borgen lag, som gikk ut i 100 og kjørte kampen fra start. Vi var skikkelig presset bakpå, og vår oppstilling med "diamant" på midten, fungerte ikke optimalt. Borgen gutta kom litt for lett rundt på kant, og vi var i trøbbel. Etter hvert la Sverre om til en litt mer sikker 4-4-2 formasjon og vi fikk gradvis mer tak i kampen. Siste halvdel av første omgang hadde vi overtatt, men det stod 0-0 til pause.

I 2.omgang hadde vi bedre tak i Borgen, og styrte kampen. Vi fikk en "scoring", etter en stuss på et fripark slått inn fra Henrik, men dommer var overbevist om at det var offside (gutta våre var vel ikke helt enige i det, men vanskelig å si for oss som stod ute på siden på midten :-))
Når Borgen fikk en litt billig scoring, på en av sine meget få sjanser i 2.omgang like etter, så gjorde det skikkelig vondt i et DFI hjerte.....
1-0 til Borgen med 10-12 minutter igjen, var skikkelig tungt. 5 minutter før slutt så får vi endelig en utligning, igjen så er det en dødball fra Henrik, som Peder får kriget i mål, og vi tilbake i matchen.
Men så fryktelig lite tid, og selv om vi presser et meget slitent Borgenlag de siste minuttene, så ender det 1-1.
DFI er ikke fornøyd, fordi vi hadde så store forventninger, Borgen er ikke fornøyd, fordi de hadde oss faktisk i kne...

Dette var unødvendig spennende, og jeg skjønner Drillo når han snakker om at det er slitsomt og stressende å stå på sidelinjen de siste minuttene i sånne kamper... dette var skikkelig slitsomt.

Hva betyr dette? Vel gutter, Moss knuste Askim i sin kamp, det betyr at dere leder serien med 2 poeng og en bøtte mål, foran Moss. Og de kommer til Seiersten for å spille mot dere søndag.
Enkel matte, DFI er seriemestere med seier eller uavgjort, Moss er seriemestere med seier!

Ja dere leste riktig, kampen blir lagt til Seiersten, og kampen spilles klokken 15.00.

Vi regner med fest, for seriemestere og kretsmestere SKAL vi bli!
Nå håper vi på masse publikum på Seiersten!