lørdag 30. oktober 2010

Morsom start på "Lyn-cup"

Første kamp i denne cupen, ble spilt mellom DFI og Lyn klokken 11.00 lørdag formiddag.
Og for Drøbaksgutta ble det en morsom start på cupen, med et sterkt 2-0 resultat over Lyn.
Dette er to relativt jevne lag, som har mye av de samme styrkene, og det er derfor litt tilfeldig, og selvsagt en solid posjon jobbing som gir seieren.

I denne kampen er det let å skryte av hele laget, Espen B, Joakim E, Joakim S, Christian, Henrik, Samale, Rino, Tora, Vegard, Shami og Mats starter kampen, og da har vi Ulrik, Mikkel, Afath og Fredrik på benken. Peder sitter også på benken, men er skadet og skal derfor ikke spille.

Kampen bølger frem og tilbake og DFI tar ledelse etter car 14 minutter. Et fantastisk forarbeid av Samale, som forserer HELE midtbanen fører han avlegger vakkert til Shami, derfra går ballen inn til Mats som stter sikker via stolperota og i mål! Det var deilig og veldig morsomt.
Kampen bølger frem og tilbake i hele perioden og Lyn er frempå noen ganger, men enten så blir det effektivt ryddet opp i et godt DFI forsvar og de få gangene de kommer igjennom er Espen utrolig god!
1-0 står til pause.
I 2.omgang går Lyn ut vesentlig breiere, og vi bruker neon minutter på å få tak i kampen, men det går greit, og når Mats igjen er frempå etter ca 10 minutter av 2.omgang, Rino vinner ballen på midtbanen og ballen "spretter" frem til Mats, sok "kliner til" knallhardt MIDT på Lynkeeper, men han har ikke sjans til å stoppe den, dermed detter den ned i mål, og DFI leder 2-0!

Dette står seg ut kampen, og 2-0 er kanskje et resultat litt i overkant i forhold til spill, men definitivt ikke ufortjent.

Som nevnt, hele laget leverer en strålende kamp, forsvar midtbane og angrep!
Morsomt, vi gleder oss til fortsettelsen, først nå er det sarpsborg 08 klokken 15.30...
(sarpsborg stiller med "bylaget" en sammenslåing av Borgen/sarpsborg)