søndag 10. mai 2009

Dobbeltseier i Adidas-cup

DFI 2 - Gran 2-1/ DFI 1 - BSK 7-0.

Med flere spillere ute med skader og sykdom + noen kakespisende konfirmasjonsgjester, greide vi så vidt å skrape sammen til to lag når Gran og Bækkelaget kom på besøk til Ullerudbanen. Først ut var G14-gjengen som møtte Gran fra Hadeland. I en jevn og spennende kamp, der lagene sto godt til hverandre, var det rødtrøyene fra badebyen som til slutt greide å krige inn en avgjørende skåring når kampen sto og vippet mot slutten av 2.omgang. Adrian R skåret i sin tredje kamp på rad, og ble matchvinner gjennom å bredside inn 2-1 fem minutter før slutt. Tidligere i kampen hadde Martin skapt balanse i regnskapet gjennom å sette inn en straffe. En fortjent seier til et godt kjempende DFI-lag.

Neste lag ut var G15-gjengen som møtte Bækkelaget. Og om det var jevnt og spennende i den første kampen, så var det ikke like nervepirrende i denne kampen. Tor Magnus satte inn 1-0 allerede etter sju minutter, og Vegard doblet ledelsen like etter. 2-0 til pause ble til slutt hele 7-0 etter at Shami skåret fire og Espen H ett etter hvilen. Dermed er det klart for puljefinale mot Hauger den 19.mai etter 11-1 i målforskjell og 6 poeng på to kamper. En godt gjennomført kamp der det var klasseforskjell på lagene.