torsdag 7. mai 2009

Storspill på Jeløya

(Sprint/Jeløy-DFI 3-1) Nok en gang viste gutta hva som bor i mannskapet. Vi fører kampen i det meste av førsteomgangen, og med litt mer hell og dyktighet i avslutningene så hadde vi ledet til pause. I stedet får vertene to litt lettkjøpte skåringer(men etter godt spill) fordi vi ligger ørlite for høyt på backen sånn at de får komme rundt på kantene og skåre to mål. Det retter vi opp til neste gang. Ellers var backspillet noe av det som gledet mest i kampen. Førsteomgang viste hva som bor i laget, og Sprint sine trenere ble meget imponert over hva gutta presterte. Vår skåring kom da Shami forfulgte en retur etter et godt skudd fra Tor Magnus, og vi utlignet til 1-1 midt i omgangen. I andre omgang gjør vi noen bytter, og det tar litt tid før laget setter seg. Stian legger om til 4-4-2 etter et kvarter, og vips så var vi med i kampen igjen. Bare så synd at dommeren godkjente en soleklar offside-skåring til Sprint. Ellers så kunne vi stressa de enda mer. Men at kampen ender 3-1 til hjemmelaget gjør ingen ting. Vi får øvd, og presterer innimellom fotball som ikke hører hjemme på 95-nivået. I tillegg må vi rokere litt på plassene da noen av gutta fikk trøbbel med hælene grunnet det harde underlaget. Men selv når vi bytter ut sentrale spillere så henger laget sammen, og det viser at vi har en stor og solid tropp. Dette var bra, og ytterligere et steg i riktig retning i vår streben på å utvikle gode fotballspillere. Takk også til Sprint som var et sympatisk og fint lag å spille mot, med hyggelige folk på sidelinja. Vi gleder oss til å møte de på hjemmebane! Her er kamprapporten fra deres hjemmeside.