tirsdag 5. mai 2009

Ny seier!!!

G14-1 laget spilte årets første hjemmekamp, på Ullerud!
Vi sliter med mange skader på alle tre lagene, og dette gir seg utslag i at flere av gutta får debutere på ukjente plasser, og at det laget som til slutt stiller, er litt anderledes enn det som spilte forrige kamp.
Om det er grunnen til at vi sliter så mye som vi gjør med å få til spillet, skal være usagt, men det var ikke så mye som fungerte i første omgang på Ullerud idag. Så at vi makter å holde Trosvik til uavgjort og 2-2 til pause er et lite mirakel.
Knut og Eric får strammet opp laget i pausen, og starten på 2.omgang er vi skikkelig i støtet, 2 DFI scoringer tidlig i omgangen sørger for at Trosvik får dårlig tid, og gjør mye feil. Etterhvert er det allikevel Trosvik som får mer tak i kampen og når de både reduserer og utligner til 4-4 i løpet av et par minutter, ser det stygt ut. Men DFI gutta står på, og klarer å ta ledelsen 5-4 i sluttminuttene, og selv om Trosvik presser på for nok en utligning, så holder det helt inn! Målscorere for Drøbak var, Joakim E (str), Benjamin, Peder og 2 på Martin.
Kjempebra, og morsomt! For oss som sto å så på, så er 9 mål god underholdning! Spesielt når vi vinner! Heia DFI!! Og til alt publikum, velkommen på Høiås i morgen!