søndag 3. mai 2009

God g15 kamp!

Årets første seier for G15 laget. Kom søndag 3 mai på eget gress. Gutta spiller en god kamp i Adidas-cup og slår et godt Gjøvik-Lyn lag med 4-1.
DFI gutta tok tidlig tak i matchen, og med to kjappe mål fra Shami i begynnelsen av første omgang, så det ut til at dette kunne bli veldig målrikt, men DFI ble litt passive etter den gode starten, så flere mål ble det ikke i første omgang.
I pausen byttet ass.trener Per inn på 3 innlånte 96, spillere (Rino, Andreas og Mats), som med
dette fikk god matching, på et godt DFI lag, og 96-gutta bidro i aller høyeste grad. Når Gjøvik/Lyn reduserte til 2-1 litt ut i andre omgang, og vi fryktet at de kanskje skulle utligne.... så svarer DFI gutta umiddelbart, først 3-1 ved Mats V, og deretter 4-1 ved Mikkel. Dermed sørget gutta for at det aldri var spennende... men bare gøy! Morsomt med en solid seier, etter 3 tøffe kamper på nivå G15.