torsdag 14. mai 2009

Ikke helt på nett

(G15 DFI - Kråkerøy) Det ble ingen god fotballkamp da et fysisk robust Kråkerøy-lag besøkte en noe ujevn og gressløs Ullerudbane torsdag kveld. Vi sleit litt med gjestenes kjappe angrepsspillerne, samtidig som vi ikke var gode nok i duellspillet og hissig nok på andreballen. I tillegg var vi ikke kjappe nok til å komme etter i forsvarsleddet så vi periodevis ble hengende tilbake på banen. Lavt balltempo grunnet litt ujevn bane gjorde det også vanskelig for oss. Når det er sagt så var dette ingen typisk 2-5 kamp. Før pause er vi lenge på høyde i banespillet, og har faktisk større målsjanser enn det Kråkerøy har. Men hva hjelper det når de er en smule klokere i de avgjørende øyeblikkene. I tillegg stilte vi med en smule redusert mannskap, med småsyke Mikkel og Vegard ute av spill, Peder og Espen B måtte ut etter kort tid med småskader. Men dette ga imidlertid andre mer spilletid og gode muligheter til å markere seg. Joakim E, Aleks, Espen H og Christian BS er det lille hakket bedre enn en del av sine medspillere. Og på topp spilte Shami en god kamp og skåret også våre to mål. Så helt mørkt var det ikke.

Og sånn er det å drive med spillerutvikling. Man tar to steg frem, og et tilbake. Denne kampen var vel ett tilbake med tanke på de to siste kampene mot Sparta og Sprint. Nå har vi en liten pause fra G15 i og med at vi skal til Danmark, og at vi utsetter kampen mot Moss grunnet at DFI møter Fredrikstad i cupen den 28.mai. Men så gyver vi løs på runde nummer to i G15-serien. Dette gir oss perfekt matching, og alt i alt er både Stian og vi i trenerteamet enig om at bedre spilltrening får vi ikke. Dette er veien å gå! Når vi selv på en litt dårlig dag spiller periodevis jevnt, og produserer 7-8 kvalifiserte målsjanser, så sier det litt om hva som bor i hele G95-gjengen.