lørdag 16. mai 2009

Serieledere!

DFI 14-2, fortsetter å gjøre sine saker bra! Dagens 8-0 seier over Ås 2, sørger for at DFI 2 inntar ledelsen i serien! Og laget er som tidligere nevnt ubeseiret!

Dagens kamp startet litt uinspirert, og det var vanskelig å få den første nettkjenningen. Etter hvert "eide" gutta (og Andrine!) kampen, og vi brant flere store sjangser! Skulle dette bli en kopi på forrige kamp?? Hvor vi var fryktelig innefektive?
Så løsnet det plutselig, på slutten av første omgang fikk vi først et nydelig innlegg fra Andrine, som Benjamin nikket inn, og like etterpå satte Vegard inn 2-0... da var DFI igang.
2 omgang ble veldig enveiskjøring, så selv om Kristoffer til tider hadde ballkontakt, var det Ås-keeperen som måtte jobbe.
Dfi puttet jevnt og trutt utover i omgangen og til slutt stod det 8-0
Målscorere i kampen var Benjamin 2, Martin 2, Vegard, Mats, Ruben og Jørgen.
Gratulerer til hele laget, god innsats, og som vanlig, morsomt å se på.