onsdag 13. mai 2009

G14-2, fortsatt ubeseiret!

Den gode historien fortsetter :-)... G14-2 laget reiste idag onsdag 13mai avgårde til Sarpsborg, og møte Navestad. DFI gutta tok umiddelbart tak i kampen og hadde egentlig spillet og sjangsene fra første spark på ballen. Så at Navestad først tok ledelsen 1-0, og dessuten var heldige nok til å gå opp i 2-0 føltes nok passe urettferdig.
Men rettferdigheten kom etterhvert, og i følge publikum på sidelinjen, burde nok DFI ha scoret mange ganger, masse sjangser ble brent, men når 3 baller allikevel havner bak Navestad keeperen, uten at hjemmelaget makter å score flere, så finner DFI-gutta meget fortjent, nok en kamp. 2-3 til Drøbak! Målscorere var Espen H, Henrik N og matchvinner ble Herman M.
Gratulerer gutter, bra gjennomført.

Som Ivar har nevnt på kampen idag, så er det enda en kamp for G14-2 denne uken, kampen mot Ås som skulle vært spilt neste uke, skal spilles lørdag kl. 1300 på Ullerud. Laget til denne kampen kommer her på blogen i morgen kveld.
Pga to kamper for G14 2 denne uke, blir det heller ikke torsdagstrening denne uken!

1 kommentar:

  1. Glimrende med ny seier. Men kanskje vi bør jobbe med avslutninger på treninga når dere bare skårer tre mål på 20 sjanser..:-))

    SvarSlett