torsdag 24. september 2009

Årsbeste av G15?

Vanskelig å rangere kamper, men dagens bortekamp på raskt kunstgress mot et Spartalag som helt sikkert ville revansjere uavgjort resultatet på Ullerud.... var en veldig, veldig bra fotball kamp. Også i kveld ble det 2-2, (som på Ullerud) og vi må si at dette faktisk var DFI sin kamp. Drøbaksgutta styrte kampen, og burde kanskje vunnet, men vi må være ydmyke nok til å si at vi egentlig ikke skal vinne kamper i denne serien. At vi nå har gjort det så fantastisk bra etter ferien er strålende morsomt, og viser at gutta virkelig har vokst av å spille på 15 års-nivå.

Idag var det ekstra morsomt, litt frafall pga skader og prioriteringer, gjør at nye for sjansen... og tar godt vare på den (herlig innsats og bra spill Jørgen)
Stian var på plass som kamp-leder, men da han måtte fullføre sin a-lagstrening først, kom han litt sent, så hadde vi i "leid" inn Rolf til å sette igang gutta, Rolf fikk frie tøyler, og han disponerer gutta på en annen og litt uvant måte. Rolf sender ut laget i en (4-4-1-1 formasjon) Espen i mål :-Christian som stopper sammen med Joakim S, Joakim E og Espen på hver sin backplass. Tora og Aleks på kantene, Peder og Henrik A., sentralt, med Mikkel som offensiv midtbane og Shami på topp... Kult, dette fungerte fantastisk bra, og det var morsomt å se på. En offensiv midtbane får fryktelig mye plass, og med en arbeidsvillige spiller der, skjer det mye.
Stian velger å beholde formasjonen og vi ser at vi dessuten hadde flere alternativer, med samme oppstilling..... nå med Henrik N som erstatter for Joakim S, Fredrik inn sentralt på midten sammen med Peder. Jørgen på kant i stedet for Tora, som går inn som "hengespiss" for Mikkel... Shami fortsetter på topp, og laget fortsetter å prestere! Bredden og allsidigheten i denne troppen er bra. Vi kan spille i flere formasjoner, og gutta har flere posisjoner å spille på!

Shami er fantastisk på topp, han jobber og sliter og er en stadig trussel, Espen i mål, har noen praktredninger (Gordon Banks' klasse i flg Stian.)

Gutter, dette var morsomt... og jeg må bare fortsette å fortelle alle som leser... kom på kamp, dette er gøy.
Rolf, takk for en ny opplevelse av laget, morsomt! Gutta synes også dette var gøy, og ga klart uttrykk for det etter kamp.
Målscorere for Drøbak, var Christian (str) og Shami!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar