fredag 25. september 2009

En fotballkamp med uvanlig utvikling.

Onsdag reiste G14-1 til Askim for å møte det laget G15 slo ut av Adidas-cupen med mange mål for noen uker siden. Det var nok et revansjesugent Askim lag, og de tok også kommandoen fra start i kampen.
Vi startet med 4-5-1 formasjon for å være mer kompakte bakover, men til pause sto det likevel 0-2 i protokollen. Vi var litt for snille mot disse Askim spillerne som var store og veldig raske, noen av dem.
Når Askim gikk opp til 0-4 tidlig i annen omgang så det mørkt ut, men så ”fikk vi tilbake litt av trua”. Mikkel sendte av gårde en poler mot keeperen som var langt ute og 1-4 var et faktum. Så smalt Mikkel inn et flott frispark fra langt hold utagbart for Askims keeper. 2-4. Så lagde Askim et mål til som vi svarte på med scoringer av Ole Anders på straffe og Vegard på et flott langt løp. 4-5. På dette tidspunktet begynte også Askim ledelsen å uroe seg.
Vi var i støtet og Askim hadde ikke kontroll. Dessverre fikk vi ikke flere scoringer og i vår offensive siste periode overlistet Askim oss en gang til. Sluttresultat 4-6, men det var altså en fotballkamp ikke ishockey. God innsats og mange fine prestasjoner. Vi får spise ”mer grøt” og trene mer hurtighet, så slår også G14-1 Askim neste gang.