søndag 20. september 2009

Det ble tap for gutter 15....

Vi tok turen nedover til Østfold for å møte Kråkerøy, det ble en tøff og jevn fotballkamp. Hjemmelaget gikk ut i et kjempetempo, og tok ledelsen tidlig i kampen. Vi hang ikke med det første kvarteret. Gutta våre klarte å kjempe seg inn i kampen igjen mot en god motstander. De fikk til litt av spillet sitt og tråkka mere til i duellene. Det fikk de betalt for, vi gikk opp i en 3-1 ledelse etter mål av Fredrik W., Vegard og Shami. Helt på slutten av første omgang slapp vi inn et "billig" mål og brant et straffespark. Så vi ledet fortjent 3-2 til pause. I andre omgang klarte vi ikke å få til så mye spill og vi skapte heller ikke farligheter foran målet til Kråkerøy. Kråkerøy var best i andre omgang og scorte 3 ganger, det ene var nok en gang av det "billige" slaget. Kampen ebber da ut med 5-3 seier til et mye bedre Kråkerøy-lag enn de vi møtte forrige gang og vant 4-0 mot. Gutta våre gjorde alikevel en heroisk innsats gjennom hele kampen.

Vi har en mulighet til mot Kråkerøy på kunstgresset der nede, da blir bet Drøbak-seier!