tirsdag 1. september 2009

Laguttak for torsdag og fredag!

Ivar har alt tatt ut sitt lag, som spiller imorgen onsdag.

Så har vi nok en G15 kamp på torsdag og en G14-1 kamp på fredag.
Vi har brukt mange spillerere både søndag (mot Askim) og idag tirsdag, så nå er det viktig å få tatt ut to tropper til torsdag og fredag som gjør at begge lag kan prestere.
Spesielt med tanke på at vi igjen har litt usikre kort... Espen B meldte seg syk idag, Benjamin A er fortsatt syk, Øyvind er ute, Ulrik er sansynligvis ute, Vegard?... og muligens et par til?

På kampen idag fikk alle som spilte beskjed om at det kan hende de må/kan få spille G14-1 kamp fredag i stedet for nok en G15 kamp torsdag, men dette blir bestemt av Per/Stian og Knut i forhold til uttak.
Kan nok også være at enkelte av gutta (jenta) som spiller G14-2 kamp onsdag, også kan stille til kamp fredag. Og så kan vi muligens få låne noen 96 gutter til en av kampene.
Alt dette må tas hensyn til, og så må noen beslutte og det er Per/Stian og Knut! Uansett så er begge disse arenaene utfordrene og givende for alle våre gutter, så det bør ikke være noen problem uansett hvilket lag man spiller på.
Etter disse to kampene har vi et lenger opphold og får roet oss litt ned. Følg med på bloggen, laguttakene kommer snart...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar