tirsdag 1. september 2009

g15 laget er i flytsonen :-)

Høstens tredje uavgjorte kamp i G15 serien!
2-2 mot Sparta, 2-2 mot Moss og idag 1-1 mot Sprint... er kanskje ikke resultat som ser så veldig bra ut på papiret.... men dette er resultater mot lag som har ambisjoner om å spille inter-krets i G16 til neste år.
Dette er strålende bra resultater, og skyldes kollektiv laginnsats og beinhard jobbing! Vi presterer bra, selv når vi får frafall og spillerne får "nye" posisjoner, og leverer! Idag manglet Espen B, Ulrik og Vegard, som alle var sentrale i søndagens kamp. Men laget leverer alikevel!

At Sprint tar ledelsen helt i slutten av 1.omgang er, etter min (objektive :-) ) mening ufortjent! Jeg synes vi hadde fortjent å ta ledelsen.... men... men, 1-0 til Sprint!
2 omgang fortsetter som i første, vi kriger og sloss. Er konstant i beina på Sprint, de får aldri fred, og det gjør at de etterhvert "surner", humøret går ned og det gjør at de feiler oftere og oftere. En slik feil innefor egen 16 meter, og dommer må blåse straffe til DFI.
Shami legger til rette på 11 meteren og setter den kontant i mål. 1-1...

Dette medfører et massivt og kontant trykk ifra Sprint-gutta mot vårt mål, og igjen må vi skryte av solid innsats fra alle gutta. Her får også Kristoffer vist at han er en eminent keeper, med flere klasseredninger i denne pressede delen av kampen. Vi berger oss i mål, og sluttresultatet blir som tidligere nevnt 1-1.