torsdag 10. september 2009

Mot Moss gikk det ikke vår vei.

I dag tapte vi tilslutt 6-0 mot Moss, og fra sidelinjen syns vi det var mye mot dette laget. Hadde Joachim E’s strålende innlegg som Benjamin ekspederte i ”tverra” gått inn helt i starten av kampen hadde kanskje kampen utviklet seg annerledes. I stedet fikk Moss et heldig mål i andre enden av banen, og vår gode start gikk over i flere og flere tap av dueller. Det straffet seg med et mål til i mot før pause, og når ”vondtene” begynte å bre seg i annen omgang hadde vi ikke mer å stille opp med.
Verdt å få med var imidlertid Benjamin’s meget gode spill som sideback i annen omgang og Mads’ flotte innsats som midtstopper før han tråkket over. Synd og veldig vondt! Ikke kunne vi skylde på den innhentede dommeren heller, for han var veldig god. Det var mye god innsats og mange fine enkeltprestasjoner i dag også, men vi fungerte ikke godt som lag.
Moss behersker også kunstgresset sitt godt. Vi er ikke så vant med kunstgress vi, av en eller annen grunn. Vi gratulerer Moss med seieren og får komme sterkere tilbake i neste kamp.