torsdag 3. september 2009

....og G15 flyter videre...

DFI's G15 har fått en strålende start på høsten. Idag var Kråkerøy på besøk, og dette var et besøk jeg var litt spent på, i våres når de var her, så ga de oss grundig juling, men jeg trodde den gangene at vi hadde en sjans...
Idag, så tok det ca 2,5 minutter og PANG så satt dagens første fra Shami. Vi tar ledelsen 1-0 og kjenner at "flyten" er der. Moro...skal vi få nok et bra resultat i G15 klassen???
Noen minutter etterpå er gutta på farten igjen, med bra innspill fra Henrik A, som Shami setter i stolpen.... det var nesten! Dette er gøy, gutta spiller bra fotball og det er DFI som fører, ser litt rart ut, for det er jo faktisk ganske store fysiske forskjeller. Men DFI tar det igjen med beinhard jobbing. Små, men hurtige og aggresive spillere (f.eks Rino 96) sørger for at motstandere aldri for arbeidsro.
Etter ca en halvtime så får vi et stålende angrep, Peder starter på egen 16 meter, spiller opp Mikkel som sender igjennom til Shami....klikk, klakk, klikk og 2-0, som holder til pause!

Det gode spiller fortsetter etter pause, og samme målscorer fortsetter etter pause, først 3-0 Shami og så 4-0 Shami...... 4 mål i samme kamp...hva heter det?

Flere av gutta har store målsjanser, spesielt Henrik A, som hadde en kjempesjans, men litt for kort tå... og Samale(96) som burde ha fått mål, men en litt unødvendig touch av medspiller sørget for en "offside" avblåsning.... ha med hode gutter!
Blir ofte lite fokus på forsvarspillere og keepere, og det er synd, for de gjør en aldeles strålende jobb. Når vi holder 0'en mot et G15 lag så skjønner vi at det jobbes bra bak! Ikke lett å se at Magnus R har vært ute i lang tid. Idag hadde vi Kristoffer i mål i første omgang og Joakim L (96) i andre, begge står prikkfritt!

Alt i alt, en strålende gjennoført kamp, og vår andre seier i serien! Men viktigst gutter, dere har virkelig hevet dere etter NC, dette er morsomt....
Og må jo bare nevne igjen.... kom ikke du å så idag heller? Dette er stor underholdning!!!