fredag 4. september 2009

G14-1 slo Ås 2-1 på Ås. Gratulerer!

Vi reiste til Ås med en tropp med 14 spilleklare, hvorav 2 innlånte ”krigere” fra 96-laget og de ble det god bruk for. 3 sene sykefravær av de 17 opprinnelige, ga litt mindre fleksibilitet i lagoppstilingen.
Åpningen av kampen var svak fra vår side, og det meste av spillet foregikk foran vår forsvarsfirer. Der kjempet blant annet Magnus Hart (96) meget godt mot en stor Ås motstander og vant nesten samtlige dueller. Slik holdt vi Ås scoringene unna og kort tid etter at Mats Vaagan (96) kom inn på topp fikk han servert en flott pasning som ble ekspedert kontant i mål.

Vi ledet 1-0 som var litt mot spillets gang. Utligningen kom også umiddelbart, og vi var like langt til pause. I annen omgang var vi mye bedre med, og Jørgen, Aleksander, Ole Anders, Aftah og Benjamin på midten holdt taket i kampen. Derfor fikk også Mats flere nye muligheter, og med sitt ”rappe skudd” laget han 2-1 fra langt hold. Det ble kjempet meget godt i alle ledd også i denne kampen med Aleksander involvert i veldig mye. Aftah var med oss igjen og spilte en meget god kamp. Mange fine berøringer, nedtak, ro og pasninger. Akkurat det vi trengte på en glatt og våt kunstgressbane på Ås. Neseblod på Adrian, vond hæl på Espen SH, samt vond arm på Espen B gjorde 14 mannstroppen tynn, men innsats i duellene (gult kort til Petter), gode løp og vilje til å vinne avgjorde kampen i vår favør. Dette var 3. seier av 4 mulige, og det er da veldig gøy. Gratulerer G14-1, vi har 9 poeng etter 4 kamper og ligger i toppen i G14 KM så langt. Takk for innsatsen til alle som var med i dag.