fredag 30. april 2010

DFI G15-3 tapte sin første seriekamp på over 1 år !

Årets første seriekamp for G15-3 gikk i Halden. Det er langt å dra for å rekke en kamp kl. 18. Særlig når det viser seg at kampen ikke starter før 19.15. Gutta tok det sporty, og det var umulig å hindre dem i å varme opp i halannen time. Men når kampen kom igang viste det seg at IDD var et bedre lag enn vi visste om. Særlig angrepsspillet deres var meget giftig. Litt mot spillets gang ledet de tidlig 2-0. Deretter jevnet det seg mer ut og etter en corner fra Joachim ble det kaos i IDD forsvaret og Adrian var sistemann i en lang rekke som til slutt fikk pirket ballen over mål. Så ble det 1-3 og 1-4 før Kristoffer ladet en kanon som gikk rett inn. Kristoffer skyter jo litt som en hest sparker, noe både keeper, linjemann og flere mellom de fikk berøring med. Før første omgang var over ble det 2-5 og IDD hadde såpass mye av banespillet at det skal vi være fornøyd med.
2. omgang hevet DFI seg betydelig og kom tilbake og hadde grrepet på kampen hele omgangen igjennom. Even dro til med en vakker scoring til 3-5. Hadde det ikke vært for et litt tilfeldig IDD-mål helt på slutten hadde vi vunnnet omgangen med 1-0.
3-6 altså, men onsdag kl. 17.30 er det ny kamp hjemme på Ullerud så da prøver vi på nytt.