fredag 30. april 2010

Seier for DFi 1

Fredag kveld, hjemmekamp i Son, og Østsiden som motstander! Samme kveld som A-laget er i Fredrikstad og møter Østsiden...

Sverre starter med følgende 11ér, Espen B i mål, Joakim E, Magnus R, Joakim S og Christian i backrekken, Fredrik, Samale, Peder og Mikkel på midtbanen og Shami og Ulrik på topp. Da hadde vi en solid benk med Mats, Rino, Henrik A og Vegard.

Kampen starter oppskriftsmessig, og DFI tar godt tak i kampen, Østsiden har noen kontringer, men 1.omgang er uten tvil DFI sin.
Vi sliter og jobber og får litt problem, bl. annet så må Peder av banen med en vond hel. Han erstattes av en heltent Rino. På slutten av omgangen gjør Sverre ytterligere bytter, men vi får ikke hull på byllen. At DFI ikke lykkes å score mål i 1.omgang er et lite mysterium, men det er faktisk 0-0 til pause.
2.omgang er drøye 10 minutter gammel når ting "endelig" løsner. Først så er det Mats som presser ned på høyresiden, og idet han slår en passning inn foran mål som har retning Vegard, er det en Østsiden spiller som setter ballen i eget mål, litt uheldig for Østsiden, men den hadde nok blitt puttet uansett! 1-0..... den satt langt inne!
Jeg rakk ikke å sende en SMS engang før Shami fosser inn 2-0 minuttet etter, og så slipper vi inn et baklengs minuttet etter det igjen. 50 minutter uten antydning til mål, så plutselig er det scoret 3.... 2-1 til Drøbak!

Nå hadde gutta skjønt at det gikk ann, så nå ble det tøft for Østsiden. Dfi fortsatte presset fra 1.omg og når Rino oppdaget en litt frustrert Østsiden keeper på 16, så smalt han til.... litt heldig (eller litt gull som Rino selv sa) fra 32,45 meter....rett i mål! 3-1 og endelig så var vi sikre på at dette gikk veien.
4-1 kom fra Joakim S, men ikke fra distanse denne gangen, men Joakim inne i målgården etter en dødball! Og like før slutt så er det Mikkel som drar noen finter inne i målgården uten å få skutt, men han slipper til Ulrik som er rettvendt og Ulrik setter den hardt og utagbart i mål!
5-1 er et solid resultat gutter, det så litt "snålt ut" til pause, men.... Bra gjennomført.

Det er verdt å merke seg at selv om vi kommer til matchene med en stor god tropp med 3-5 innbyttere, så trengs de! Idag var Peder, Magnus, Fredrik ikke istand til å gjennomføre, med vonde heler og bein, så ALLE trengs!

Vonde lemmer må pleies i morgen, søndag er det ny match! Adidascup mot Lyn 2!