lørdag 24. april 2010

G15-2 med meget god kamp mot Trosvik 1 på Soon arena fredag 23.april.

Kampen mot Trosvik skulle gått på grusen på Høyås, men med god innsats fra Per ble den omberammet til kunstgresset på Soon arena. Flott ”lett røytende” kunstgressbane og litt kaldt nydelig vær. Rammen for kampen var god.

Vi ville være med i kampen fra første spark og i dag så det ut som et ”lag” som spilte kamp. Det var godt å se. Trosvik 1 har et meget godt mannskap, men i dag var vi fullt på høyde med dem, selv om sluttresultatet viste 0-2. Trosvik tok ledelsen omtrent 25 minutter ut i første omgang etter litt klabb og babb, og scoring nummer to kom helt mot slutten av første omgang på samme måte. To unødvendige scoringer, men det var nesten de eneste sjansene Trosvik hadde.

Det var veldig gøy å se innsatsen i dag og se at vi har ”trua” på at vi er gode nok til å vinne duellene og kampen. Petter og Fredric hadde fått klar beskjed om å støte høyere på banen, skjære av, tackle mer kontant og presse Trosviks kantspillere til å spille hjemover. Det klarte de godt begge to og Fredric var tøffere i tacklingene enn det selv dommeren kunne godta, og familiens første ”gule kort” er tildelt. Jørgen lå også plassert mer etter instruksjonen i dag, slik at avstanden mellom lagdelene ble mindre. Totalt forhindret dette Trosvik fra å skape overganger på sidene. Veldig bra.

I tillegg ryddet Peder og Espen SH effektivt opp i midtforsvaret og Espen B og Lloyd spilte sikkert og ryddig i mål. Det ga noe av den tryggheter vi trengte for å prestere bedre sammen på midtbanen.

Der løp Benjamin fra den ene etter den andre sammen med Mikkel, Ole Anders, Aftah, Magnus H og Jørgen. Veldig gøy å se Magnus Hart drible rundt med Trosvik spillere på dobbel størrelse, selv om det ble belønnet med en ”lårhøne” i en duell i siste spilleminutt. Med litt mer flaks og presisjon foran mål skulle vi også fortjent ha reist hjem med minst en scoring fra denne kampen.

På grunn av fire forfall var Mikkel, Peder, Magnus Hart, Espen B og Lloyd med til Soon som forsterkninger og her bidro alle til dagens flotte kamp.

Dette var veldig oppløftende gutter. Vi skal spille flere kamper på denne måten. Da blir dette en veldig morsom sesong.