mandag 26. april 2010

Tett, intenst og uavgjort!

Strømsgodset kom på besøk, og vi spilte årets første kamp i Adidascup på Soon Arena, ukens hjemmebane :-)
Sverre satte opp følgene startelver, Espen i mål, Joakim E, Christian, Magnus R, og Henrik A i backrekka, Vegard, Peder, Tora, Rino og Mikkel på midten og Mats på topp. Med fullt oppmøte så hadde vi en stor benk med Shami, Fredrik, Samale, Ulrik, Joakim S, og Joakim L. Voldsomt mange, men når alle er friske, så blir det sånn :-) og det er godt å ha en god tropp når kampene blir mange.
DFI tar tak i kampen, og 1 omgang spilles stort sett på Strømsgodset sin banehalvdel, med et bra trykk fra DFI, men mål blir det ikke før Mats blir tatt innenfor 16 metern og dommern blåser straffe. Mats tar den selv og setter den hardt til venstre for keeperen. 12 minutter spilt og 1-0 til DFI. Det synes vi på DFI var meget fortjent. Dette resultatet står seg lenge, og spillet er stadig vekk på SIF sin banehalvdel, men de er farlig frempå med giftige kontringer. De har flere lure gjennomspill på en kjapp spiss. Utligningen kommer etter 32 minutter og det står 1-1 til pause.
I pausen gjør vi en del bytter, og da blir det alltid litt usikkert med en gang, men vi holder det sammen og igjen får vi en relativt tidlig scoring! 10 minutter ut i 2 omgang er det Samale som får puttet, og vi er igjen i ledelsen, men denne gangen er gleden kortvarig...3-4 minutter etter utligner Strømsgodset igjen. 2-2 og igjen litt for mye spenning i kampen.
Nå står kampen og vipper litt, slitne gutter begynner å gjøre feil og det blir litt ampert på begge sider, da begynner også litt kommentarer å komme.
Når Strømsgodset så tar teten på noe som "luktet" litt off-side 10 minutter før slutt så var det tungt, både for gutta og oss som var publikum.
Sverre ville ikke tape kampen, så her var det vinn eller forsvinn! Ut med en back og inn med en spiss til. Dermed gikk vi inn i en periode hvor vi spilte en offensiv 3-5-2 formasjon, og med en hardt arbeidene gjeng, så fikk vi betalt for denne offensive taktikken. Peder utligner på hodet, to minutter før full tid, og 3-3 står seg ut kampen!

Totalt sett var det et greit resultat, gutta vil nok hevde at vi skulle vunnet...., men slik det utviklet seg kunne vi fort ha tapt, så da er vel uavgjort 3-3 et greit resultat.
Min noe upresise fagkunnskap skal vel ikke analyser kampen, men det så ut som vi hadde masse tæl og vilje. God innsats i alle ledd, men til tider noe planløst... ikke så mye som funket noe særlig utover 2-3 trekk.

Nå er puljen helt åpen, det er viktig å ta resterende kamper på fullt alvor for å sikre et eventuelt avensement!