mandag 5. april 2010

Tap for 1.laget, mot Trosvik!

Etter en periode med veldig gode innsatser (LYN og Rema 1000 cup), så var det litt halv-veis i dag, mot et godt Trosviklag.
Vi stiller for aller første gang med ALLE fra TG 1, og alle er spilleklare.
Drøbak får ut i en offensiv 4-4-2 formasjon, med noe "nye" posisjoner Christian og Samale som stoppere, selv om både Joakim S og Magnus var klare, Joakim E og Fredrik på hver sin backplass. Tora og Henrik A på kantene er vel også litt uvant. Men det gir plass for Peder og Rino i tospann på midten. Mats og Vegard startet på topp. Da hadde vi Joakim S, Magnus R, Mikkel, Ulrik og Shami på benken.
4-4-2 sørget for at vi tok godt tak i kampen, og det er faktisk Drøbak som er det førende laget. Trosvik legger seg lavt, og satser på raske kontringer, det er melodien gjennom hele kampen.
Med 5 mann på benken, så har Sverre sagt klart fra at det blir hyppige bytter, og bytter av mange samtidig, så når han skifter 5 mann etter 20 minutter, blir det litt å starte på nytt.
1-1 til pause (mål av Ulrik på retur etter at Shami var alene med keeper) er absolutt godkjent (resultatmessig), men innsats og tæl...er litt B.
I andre omgang er det fortsatt vi somdriver kampen, og Trosvik som kontrer, og når det resulterer i at Trosvik scorer... 2 ganger, mens vi brenner flere 100% sjanser... så taper vi. 3-1 til Trosvik!

Sitter igjen med følelsen av at vi ikke helt vil... Vi er litt late, litt slappe. Mister ballen uten å ville ha den tilbake....
Noen få vil, og nå må alle få den samme "gutsen" vi må ville!!! Eller bør kanskje Sverre finne noen som vil....
Til helgen spiller vi Skeid-cup.... og der blir vi kasteball dersom dere ikke vil.... men det vil dere kanskje, eller?