Skeid-cup lørdag...

Grytidlig start lørdag morgen, avreise fra PizzaBaron klokken 0715... det er tidlig på lørdagen!!
Vi hadde litt "konfirmasjonsforfall", som vi viste om. Espen B, Christian og Fredrik, også får vi også forfall fra Magnus R...
Veldig stort forfall i forsvarsrekka...
Joakim Lien stilte opp på keeperplass, men resten av forsvaret måtte komponeres på nytt... Heldigvis mange som er dyktige å kan stille på uvante plasser, og dermed så startet vi opp lørdagen med nok en strålende kamp mot Lyn. Veldig intens kamp som bølger frem og tilbake i 2 x 30 minutter uten at hverken Lyn eller DFI makter å score. 0-0 er et greit og rettferdig resultat.

Neste kamp, så var det Åsgårdstrand som var motstandere. Vi har møtt de en gang tidligere (NC 09) og da fikk vi grundig juling. 1-5 i regneværet på Ekeberg. Derfor var det mange som var revansje-sugne i DFI-gjengen. Og vi var faktisk optimister, men det skulle bli en skikkelig tøff kamp. Mye muskler, armer og tøft fysisk spill, vi sliter litt mot denne type lag og vi så tidlig at dette ble nok en slik kamp. Åsgårdstrand slo mye langt opp på en rask og effektiv spiss, og med litt klabb og babb bakerst hos oss så fikk Åsgårdstrand godt tak i kampen. 3-0 til pause er mye, og når de putter den 4 rett etter pause, så hjelper det ikke at vi blir både smartere og tøffere i slutten av kampen. En straffe, som Mats setter kontant i mål pynter bare litt på sluttresultatet.

1-4 tapet mot Åsgårdstrand sørger for at vi blir sist i puljen, vi skal spille om 9-12 plass.

Østsiden er første "plasseringskamp" lørdag ettermiddag. Østsiden er et lag vi skal møte i serien senere i år, så morsomt å måle krefter her. Begge lag er preget av en lang dag med fotball, så litt slitent er det. Vi har mistet enda en forsvarspiller... joakim E har kastet inn håndkle, så når Sverre komponerer et lag med Peder og Shami som backer.... er det flere som stusser :-) Nå ble det ikke helt slik, pga at Mats gjerne ville starte på benken, så Shami "slapp unna" backplassen (Henrik A) tok den!

Denne kampen er helt tydelig DFI sin, vi tar tak i kampen fra start og kjører den hele veien. Vi brenner sjanser fortsatt, men 3 mål av Rino (2) og Mats sørger for en relativt konfortabel 3-0 seier.

Vil passe på å berømme alle gutta, det har vært strålende innsats og det er små marginer i en slik cup. Et mål (og vi hadde jo sjanser) i Lyn-kampen kunne snudd helt rundt på denne puljen. Ellers så er det mange "rare" resultat i alle puljen, og viser med all tydelighet at nå er kampene jevnere og det handler mye om å "flyt"

Nå får vi 9 eller 10 plass i cupen... det avgjøres av resultatet mot Trosvik i morgen 1200 på Nordre Åsen!