søndag 11. april 2010

Strålende kamp av DFI mot Trosvik!

Siste plasseringskamp i Skeid-cup (om 9 eller 10 plassen) ble spilt på Nordre Åsen idag, søndag. Motstander var den samme som på mandag, Trosvik!
Da tapte vi 1-3 og gutta hadde veldig lyst til å vise at det resultatet ikke var representativt for styrkeforholdet mellom de to lagene!
Trosvik starter offensivt, og vi får en imot relativt tidlig, 0-1! Ergelig, for det er tungt å komme bakpå i cup-kamper.
Men det viste seg raskt å være et lite arbeidsuhell :-)
Idag er det Drøbak som er det beste laget, og det er stor forskjell på lagene.
1-1 kommer etter et strålende raid av Rino gjennom hele Trosviks midtbane, før han elegant avleverer til Mats, som setter den sikkert! Kongemål av de to 96 gutta! Like etter er det Ulrik og Tora, som sammen presser fram et selvmål, og vi er i ledelsen 2-1!!
Og det resultatet står seg til pause.
I pausen er det mange godord til gutta fra Sverre, det hander bl.annet om at hele laget nå på stå på en hel omgang til, og noen ord til bl.annet Tora om å avslutte... ta et skudd innimellom.
Og det er akkurat det Tora gjør, relativt tidlig i 2.omgang så lader Tora kanonen på 18 meter, og skyter hardt, STANG INN! Fortjent 3-1. Og gutta har skikkelig kontroll på kampen, det er morsomt å se på!
Like etter er det Mikkel og Tora som gjør forabeidet som Ulrik elegant ekspederer i mål, en kjempegoal. Bra utført av Ulrik og vi leder med solide 4-1, og når Vegard får nettkjenning like etterpå så står det solide 5-1.
Det er kanonbra, og det beste er at det kom etter strålende innsats og bra lagspill fra hele laget! Kampene denne helgen er gjennomført med en 13 mann "liten" tropp. Mye spilletid for alle og alle har bidratt på en fantastisk måte!
Alt i alt fikk vi nå 9. plass i cupen, mye pga en "stang ut kamp" mot Åsgårdstrand, men spillemessig var det bra!

Vi er klare for sesongen gutter, dette skal bli gøy!

Sov godt!
Trening på Nordby 2030 mandag!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar