mandag 19. april 2010

Serien er i gang!

DFI 1 og DFI 2, møtte hverandre i årets aller første seriekamp! Og det ble en underholdene kamp med veldig mange gode enkeltprestasjoner, og tidvis godt spill fra begge lag.
1 laget vinner kampen, og det er selvsagt slik det skal være, men 2.laget har lange perioder med meget bra spill, hvor 1 laget sliter med å komme til. Spesielt de første 20-25 minuttene av 2.omgang er en meget bra periode hvor 2.laget presterer på et veldig høyt nivå og presser 1.laget godt bakpå!

Totalt sett så tar 1.laget initiativet i første omgang og tre kjappe scoringer fra Mikkel, Henrik og Vegard i løpet av de første 10-12 minuttene sørger for at det aldri blir spennende. Ulrik og Joakim E utøker i løpet av omgangen og 1.laget går til pause med en 5-0 ledelse.
Deretter så kommer 2.lagets utrolig gode periode, og 2.laget har flere store gode sjanser til å redusere, men det vil seg ikke helt. På slutten av omgangen får 1 laget et par mål til, først ved Shami til 6-0 og deretter et praktfullt skudd fra Vegard, som brenner til fra 18 meter, utagbart for Henrik Nordsletten i mål 7-0 .....? Nordsletten i mål?

Ja, 1.laget stiller med Joakim Lien (96 keeper), og 2.laget med Lloyd som ikke er helt frisk og må forlate banen etter 1.omgang, og dermed ender Nordsletten opp som keeper, absolutt godkjent av Henrik, men vi har et aldri så lite keeperproblem om dagen.

Morsom kamp, resultatet ser ille ut, men 2.laget viste definitivt takter/spill som kan kan skaffe poeng i sommer, så her gjelder det å tro på egne ferdigheter og hente frem spillet fra første halvdel av 2.omgang. Må spesielt nevne Ole Anders sine strålende langpasninger opp i mellom 1.lagets midtbane og forsvarsrekke. Fantastisk presisjon Ole! Dessuten er det spennende å se tempo på begge kantene, Jørgen og Benjamin er effektive våpen med sin hastighet! Kombinert med Aftahs store løpskapasitet så er dette et lag med mye potensiale. Gleder oss til å følge begge lag i årets KM.

Nye kamper for begge lag i slutten av uken, 1.laget drar til Sarpsborg for å møte Torp etter fotografering torsdag (kampstart 20.00! Laget mister et par-tre spillere (Vegard, Joakim S og E), er derfor avhengig av at alle andre stiller.