torsdag 3. juni 2010

G15-2 spilte 1-1 mot Østsiden på bortebane!

Dette var gøy gutter! Igjen viste G15-2 stor innsatsvilje, mye fint spill langs bakken og mange sjanser. Sluttresultatet kunne vært annerledes og bedre hvis vi hadde satt flere av de sjansene vi hadde alene med keeper, men med mer trening setter vi flere i mål.

Troppen som reiste til Østsiden i dag var redusert til 11 spillere og av dem var 4 fra 96-laget. 5 av de 7 ordinære G15 spillerne slet med skader eller "vondter" og det var før vi startet kampen. Ingen innbyttere betød hele kampen på alle 11, men du verden så flott det gikk.

Joakim Lien i mål spilte sikkert og viste flott teknikk ved å holde et par lange harde skudd uten å blunke. Flott å se på. Petter med lyskestrekk på venstre back og Andreas på høyre holdt kantene til Østsiden i sjakk og i midten jobbet Adrian og Lars Isaksen sikkert og godt mot en vanskelig og god spiss.

På midtbanen kjempet Espen i dypet og Magnus Hart og Aleks som indreløpere. Aleks var sliten etter mange kamper i den siste tiden, men spilte en kjempekamp. Veldig mye løping og dueller. Kjempeflott Aleks. I dag stilte du opp for laget. Det gjorde Benjamin også med teipet ankel etter overtråkk. Stor fart, mye innsats og scoring 2 minutter etter han overtok spissplassen. Veldig flott.

På andre kanten løp Jørgen på nytt og på nytt på oppspill i bakrommet og hadde veldig mange fine løp helt rundt backen med innlegg foran mål. Veldig sliten, men med flott lagmoral og stort pågangsmot. Fint å se Jørgen. Med litt mer flaks hadde vi hatt flere scoringer i dag. På topp kjempet Martin iherdig og skapte flere sjanser enn på lenge. Nesten mål ble det og.

Med 11 spillere var det ingen friske bein å sette inn på banen, men vi omrokkerte plassene noen ganger, og Andreas fikk briljert på midten i annen omgang når Espen gikk ned som midtstopper og tok ansvar. Lars tok plassen på backen og var med flere turer i angrep som kunne ha endt i mer enn en scoring. Flott innsats Lars. Også veldig flott innsats av Magnus Hart, fin touch og kloke valg.

Østsiden hadde også sine sjanser og to tvilsomme offside avblåsinger, en hver vei, i de siste minuttene kunne fort ha avgjort kampen i et av lagenes favør. Noen mente også at dømmingen var "litt hjemmedommer" og vi fikk hvertfall ingenting gratis.

Det ble imidlertid ikke flere scoringer på Østsiden, men vi reiste hjem med slitne gutter og stolte og fornøyde foreldre. Dette minnet mye om kampen mot Moss.

Vi er veldig godt fornøyd med dere gutter. Nå kan kroppene hviles og "vondtene" leges. Neste kamp for G15-2 er ikke før om en hel uke.