lørdag 12. juni 2010

Veldig bra gjennomført kamp mot Borgen

Før kampen var vi enige om at vi skulle være agressive (både offensivt og defensivt) og vi skulle være mer i bevegelse alle sammen. I tillegg skulle vi bruke få touch på å komme i angrep - forflytte ballen raskt i lengde retningen.

Og gutta var veldig flinke til å følge opp det vi var enige om. I første omgang ble det mye kriging mot et fysisk og kontant Borgen. Vi hadde kjørt høyt tempo gjennom hele omgangen, og det er ikke alle lagene som da klarer å følge opp i andre omgang - og Borgen ble mer og mer sliten utover i 2 omgang. Det var også gledelig fra sidelinjen å se at vi gjennomfører en veldig bra kamp gjennom 80 minutter og slapper ikke av - selv om seieren er sikret.

I 1 omgang fungerte pasningsspillet godt, og vi produserte mange flotte angrep, og det ble enda mer gladfotball i 2 omgang. Etter kampen var vi alle godt fornøyd med det vi var enige om på forhånd - agressivitet, mye bevegelse og veldig stor vilje til å komme fort opp i angrep.

Borgen klarte ikke å produsere mye mot ett kompakt og aggresivt DFI lag denne dagen. I 2.omgang var de frampå et par ganger på kontring når dfi spilte med 3 forsvarere siste del av kampen.

Det ble 7-0 til slutt, og laget fungerer nå veldig bra sammen. Både trener og tilskuere var meget fornøyd med innsatsen til hele laget i dag. Et ekstra + til spillet i 2.omgang, spesielt med tanke på baneforhold og været. Og så holdt vi endelig nullen med et godt og kompakt forsvar. Mange mål og 0 bak = alle lagdeler har gjort jobben.
Målene kom slik:

1.omgang:
1-0 - ca 10 min - Rino slår til Ulrik som runder en forsvarer ved dødlinjen og slår til Mikkel som kommer umarkert på bakerste.
2-0 - 35-40 min - Rino slår til Mats som har motstander i ryggen på ca 18-20 meter. Mats vender og pang i mål!

2.omgang:
3-0 ca 15 min Frispark Joakim E fra høyre - Rino stusser videre - Mikkel kommer på enden av 16 meter og skyter en dupp over keeper.
4-0 ca 20 min Samale slår gjennom til Mats, som elegant lobber over keeper.
5-0 ca 25 min Innlegg fra Peder på høyre side - Rino prøver først - ender med en retur til Mats som setter den sikkert i mål.
6-0 ca 35 min Mats spiller Shami fri som setter den sikkert i mål.
7-0 ca 40 min Corner fra Joakim E - slår på bakerste, og der er Rino igjen med heading-pang-mål!