fredag 4. juni 2010

Viktig seier for DFI 1

Årets første hjemmekamp på "eget gress" for DFI 1, endte opp med seier. 2-1 hjemme mot Trosvik var viktig av flere grunner.
For det første er Trosvik-laget absolutt blandt de beste i KM serien, og vi var nesten fulltallige etter en litt tøff periode med "litt redusert bemanning".
Uavgjorten mot Askim og tapet mot Greåker, har sørget for at vi har mistet initiativet i KM, og det var derfor særdeles viktig å ikke avgi poeng mot Trosvik idag.
I flg mine røde øyne, så tok DFI godt tak i matchen og kjørte de første 15-20 minuttene ganske tøft mot Trosvik sitt mål, ikke de store sjansene, men DFI hadde godt tak i kampen. På ca 20 minutter fikk Trosvik et par gigantiske sjanser på kontringer, bl a en i tverrliggeren og der kunne vi fort ha havnet bakpå. Heldigvis klarer en god Espen sammen med et litt uheldig Trosvik å unngå at vi får et baklengs!
Etter ca 25 minutter er det Vegard som kommer på et av sine "raid" inn fra høyre, han slipper ballen inn mot Shami (som akkurat har kommet på) og den ender opp i mål. Vi tror det er Shami som har puttet, men får høre i pausen at det var et selvmål! Uansett 1-0 til Drøbak, og der og da så er det heldig, men fortjent.
1-0 står seg til pause.
I andre omgang jevner spillet seg vesentlig ut og det spilles til tider god og jevn fotball. Dog skal det sies at Ullerud ikke innbyr til "finspill". Matta er i elendig og hard forfatning og for to teknisk gode lag som dette er, så er det litt frustrerende å ikke kunne spille mer hurtig langs bakken. Men dette er likt for begge, og forholdene får vi ikke gjort noe med (vi gleder oss til kunstgress)
Etter ca 18 minutter av 2.omgang for et veldig vakkert gjennomført angrep av DFI, Ulrik/Shami overlapper fint ute på venstresiden og Ulrik runder backen og får slått et lekkert innlegg langs bakken ut 45 til Rino som kommer på et umarkert løp, og skyter hardt ned til høyre for Trosviks keeper. Akkurat da, smakte 2-0 veldig godt. Fordi det på det tidspunktet like fort kunne ha stått 1-1.
Etter 2-0 ledelsen så tar Trosvik litt over, om det er fordi de skrur opp et gir, eller fordi vi detter bakpå, vet jeg ikke? Uansett så holder vi unna til det er igjen ca 2 minutter. Da reduserer Trosvik etter en veldig bra corner som blir slått over Espen, til en ventende Trosvikspiller på bakerste....
Dommer gjør oppmerksom på at han har lagt til 3 minutter, og det blir et tøft stormløp mot DFI sitt mål.... et frispark for Trosvik på 25 meter helt i siste minutt kunne ha blitt sjebnesvangert, men det blir klarert og da blåser en god dommer fra Gresvik av kampen!

Seier 2-1 mot Trosvik idag var et meget godt resultat. Hele laget gjør en solid jobb, men skal noen nevnes, så er det lett å gi litt ekstra skryt til Samale, som er overalt..... Shami som er en skikkelig arbeidshest på topp og flink til å jobbe hjem. Stopper Christian gjør en bunnsolid jobb på midten bak!
Spillemessig ble dette aldri noen opplevelse, til det var Ullerud for dårlig. Men morsomt var det, spesielt for oss fra Drøbak!

Vet ikke om Trosvik leser dette, men om de gjør det, så vil jeg takke både laget og støtteapparatet rundt! Hyggelige høflige gutter og en utrolig trivlig gjeng som følger dem! Gleder oss til å komme til Fredrikstad!!