søndag 6. juni 2010

Solid seier mot Sprint/Jeløy

3-9 viste målprotokollen ved full tid mellom Sprint/Jeløy og DFI 1 og det var ikke et mål for mye! For selv med 9 mål, så sløste vi med sjansene!
Vi hadde egentlig gjort det vi kunne for å få flyttet denne kampen, da vi hadde 3 spillere ute på kretstiltak, i tillegg til 2 på skadelisten.
Sprint hadde ingen mulighet til å flytte, så da var det bare å stille opp. Etter en prat med kretsen fikk vi løs en av tre på krets, så med Vegard på plass dro vi til Jeløy med 12 mann!
12 mann en vaarm søndag, er i underkant, men med vårt utrolig løpssterke mannskap så holdt det godt!
Vi tok ledelsen etter ca 16 minutter, Espen B får en kjempetreff på utspark, og med litt god medvind og en litt uheldig Sprintkeeper så står det 0-1 til Drøbak, målscorer Espen B!
Et par minutter etter går Vegard på et av sine kjente løp ned til og langs dødlinja, før han legger ut til Mats, 0-2 til Drøbak!
Etter 35 minutter slipper vi Sprint litt for lett til og de reduserer til 1-2, og får god energi til å følge opp de neste minuttene! Akkurat da er Sprint som trykker oss litt, så det er litt nervøst både ute på banen og på DFI-benken!
2 minutter før pause for vi et KJEMPELØP av Ulrik på venstresiden, han runder backen, kommer helt ned til dødlije og får lagt inn 45 til Mats, som setter sin 2.for dagen! Den må du dele med Ulrik!!! Men 1-3 står seg til pause, og det føltes veldig bra!
Sprint kommer meget tente på banen i 2.omgang og kjører hardt ut fra start. Det betaler seg etter få minutter når Sprint reduserer igjen 2-3, og Sprint lukter håp....
Ikke lenge etter kommer Vegard igjen, og denne gangen skjærer han inn tidlig, full fart mot midten av 16 meteren, litt uheldig med en "touch", men Ulrik står klar og brenner til fra 18 meter! Rett i kassa og vi går opp i 2-4.... og føøøøør jeg får fullført den SMSén så får vi en corner som Tora legger perfekt på hodet til Shami som stanger utagbart i mål.... 2-5
Nå begynte vi å bli ganske sikre!
2-6 kom på et frispark etter at Vegard ble veldig hidret på vei igjennom! Frisparket er på hjørne av 16.meteren og Joakim E gjør seg klar til å slå et av sine presise innlegg. Tror tanken er å legge den løst over muren, men den går hele veien og inn i kassa!
Like etter så ser vi et godt resultat av å presse, Shami er fremme og får stoppet utspillet fra keeper med kroppen, ballen spretter over keeper, og shami som har fart den veien er plutselig forbi keeper med ballen i beina... triller stille og rolig i mål og vi leder 2-7.
Igjen slipper vi Sprint innpå og de får redusere til 3-7, før vi er frempå igjen. Denne gangen er det Peder som løfter lekkert over forsvarsfireren til Sprint, og Ulrik som har startet helt riktig, Ulrik kommer alene med Sprintkeeperen og setter sikkert i mål, 3-8! Før det hele avsluttes med et kjempefrispark av Christian fra ca 30 meter som detter ned til Vegard på bakerste, og Vegard ekspederer den effektivt i mål!
3-9 er et fantastisk godt resultat gutter, og en meget velfortjent seier! Som jeg skrev innledningsvis, så ble dette en kamp hvor vi på tross av at vi scorte hele 9 mål, faktisk brant nesten like mange gode muligheter! Vi har mye å tjene på å orinetere oss bedre når vi kommer igjennom, løfte blikket å se at vi faktisk har en bedre plassert lagkompis.
Og det andre er at vi faktisk må fullføre løp, mange baller som havnet igjennom hele fosrvaret til Sprint, og med en litt mer "sulten" innstilling ville vi ha satt flere i kassa!

Men alt i alt! BRA KAMP gutter, vi er absolutt med! Målscorere idag var som nevnt
Mats, Shami og Ulrik med 2 hver, Vegard, Joakim E og Espen B med hvert sitt, men dette var definitivt en lagseier, 12 mann som jobbet og slet for hverandre og løp Sprint i senk!