lørdag 12. juni 2010

Knepent tap for DFI G15-3 på Jeløya

Etter tap mot Rygge dro vi til Jelya for å møte sprint og hadde godt håp om å vinne etter en brakseier her på Amfi-banen ifjor.
Det viste seg raskt at Sprint-Jeløy stilte med et helt annet lag enn det de hadde året før.
Kampen startet jevnt, men vi hadde endel fete sjanser som til slutt innleide Magnus Rokke scoret vakkert på en av dem. Kampen bølget endel fram og tilbake før Sprint utlignet rett før pause.
I annen omgang tok Sprint tak i kampen med en gang og fikk presset inn et mål. Etter dette kom vi bra med igjen. Vi hadde flere sjanser til å utligne og gjorde til slutt det på et frispark ingen på banen eller sidelinja skjønte hvor kom fra. Joachim suste inn et frispark her: http://www.youtube.com/watch?v=c11AtUNtnpw
Etter dette ble vi presset tilbake igjen. Vi spilte hele 2. omgang med 10 mann ettersom Magnus ble stemplet stygt i brystet på slutten av 1. Sprint fikk etterhvert hull i forsvaret og scoret sitt seiersmål.
Banen var meget rask i regnværet og alt i alt tror jeg dette var en meget bra treningsrunde for våre spillere. Nå gjenstår det i høstsesongen å hevne de 3 tapene vi har hatt i vårsesongen, og det burde det være fulle muligheter for.
Vi hadde litt mange forfall til denne kampen, og takk til Magnus og Marius som stilte opp på kort varsel. At Magnus ville spille godt visste vi. At Marius fra 97-laget skulle bli en så positiv overraskelse var bare veldig hyggelig.
Claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar