onsdag 16. juni 2010

Solid 4-1 seier for G15-2 mot Tistedalen!

Dette ble en fin kamp for G15-2!

Knut satte opp en 4-4-2 formasjon som fungerte veldig godt. Vi har den siste perioden sett en veldig fin utvikling på enkeltspillere og laget som helhet.

Det var mange fine kombinasjoner i kampen mot Tistedalen med spill på fot, på spiller som vender opp og slår fint i bakrom.

Forsvaret fungerte veldig bra med Aftah sammen med Adrian i midten. Høyt press fra sidebackene nekter Tistedalens kantspillere mottak og ro. Dette gir oss bedre grep om motstanderen høyere opp på banen og er viktig for vårt offensive spill.

To spisser gir oss også mer trykk på topp. Vi leder kampen 3-0 før Tistedalen får sin scoring og når Jørgen legger på til 4-1 er det hele avgjort og vi er godt fornøyde med kampen.

Benjamin scoret dagens første, mens Ruben og Martin var de øvrige målscorerne i tillegg til nevnte Jørgen. Morsomt at hele laget bidro så godt til det gode resultatet i denne kampen.

Takk for innsatsen også til Mikkel og 96-spillerne Johan og Håkon.

Gratulerer med seieren gutter! Dette var fortjent og kom etter god laginnsats.