torsdag 17. juni 2010

Sterk seier for DFI1

Moss var ubeseiret så langt i sesongen, de har hatt god flyt og på Melløs er kråkene gode! De tok også oppskriftsmessig tak i kampen på eget kunstgress, men litt utover i 1.omgang kom DFI gutta mer og mer inn i kampen.
Litt skader har vi, så Rino lå hjemme i sengen, Fredrik W og Magnus R sliter fortsatt så de var også hjemme. Christian fikk en skikkelig lårhøne på trening onsdag, så han var med, men spilte ikke. Det betød 12 spilleklare og mye spilletid.
Sverre startet med Espen i mål, Joakim E, Joakim S, Samale og Henrik i backrekken, Mikkel, Peder og Tora sentralt på midten, Ulrik og Vegard på hver sin kant og Mats på topp. Da hadde vi Shami på benken.
De siste 20-25 minuttene av 1.omgang er vår beste periode i hele kampen, og det er også her vi avgjør og vinner. Først er det Ulrik som setter 0-1 til Drøbak etter at Mats stusser videre et innlegg etter ca 25 minutter, så går det ikke mer enn et par minutter før vi er oppe i Mosseboksen igjen, og denne gang er det "luftens baron" Peder som header inn et frispark slått av Henrik! 0-2 til Drøbak er sterkt, og vi tar med oss dette resultatet i pausen. 1 omgang er veldig nært årsbeste av gutta, kanonomgang!!
2.omgang starter og Moss har gjort noen tydelige grep. De tar mer tak i kampen, og det har ikke gått mer enn 6-7 minutter av 2.omgang før Moss får et frispark på 23-25 meter. Dette settes hardt og utagbart forbi Espen i DFI målet. 1-2 og Mossekråkene får umiddelbart en vitamininnsprøytning. Kampen vipper frem og tilbake, jevn og godt spill med gode sjanser på begge sider. Etter ca 25 minutter av 2.omgang får vi 1-3 etter et nydelig angrep hvor Mats avslutter fra 17-18 meter, vakkert og veldig deilig for oss som kom fra badebyen!

1-3 står seg ut kampen og DFI tar med dette en sterk borteseier over Moss. Dermed er det igjen kontakt og spenning i KM.
Det var en seier for kollektivet i DFI-laget, god samhandling og meget god jobbing. Skal noen nevnes, så er det DFI forsvaret, med Samale (BB) i spissen, de gjorde en STOR jobb med å ta ut et av kråkenes farligste våpen, nemmelig sentral spiss!

Kan også nevne at kampen ble sterkt preget av til tider stort stort fokus på dommeren, flere situasjoner hvor dommer og dommerens avgjørelser ble kommentert fra flere hold.
DFIs ledere og spillere skal ha stor skryt, for at de spilte fotball, og lot dommeren gjøre jobben sin. Dømming er ikke lett og i løpet av en kamp så kan det være tvilsomme avgjørelser begge veier, og da er det bedre å fokusere på fotballen enn på dommeren.

Dommerens avgjørelser gikk begge veier, og eventuelle feil var dermed også begge veier, så vi mener at idag var det DFI som var klart best, og dermed tok 3 velfortjent poeng.

Stålende innsats gutter, velfortjente poeng for god og hard jobbing! HVIL DERE NÅ, ikke noe blomstermil på dere, Sarpsborg venter søndag!!!